Fotowedstrijd: Reisfotografie

Fotowedstrijd: Reisfotografie

jesse kraal 13535 6
Reizen en fotografie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie gaat er nog zonder camera op reis? Zoek de mooiste foto's uit en stuur ze in voor onze fotowedstrijd. Win je de hoofdprijs, dan maak je je volgende reis in gezelschap van de gloednieuwe Leica X2!

Of het nu is omdat je vaker dan gemiddeld je camera bij je hebt, of omdat 'vreemde' landen gewoon mooier zijn dan Nederland en België, op vakantie maak je vaak mooie foto's. We verwachten dan ook een heel wat indrukweekende foto's van de reizen die jullie hebben gemaakt of nog gaan maken. Je zult dus je best moeten doen om op te vallen, maar daar zetten we dan ook drie heel mooie prijzen tegen over. De winnaar gaat zelfs naar huis met een Leica X2 van 1750 euro. Zorg dus dat je op reis elke dag je camera om je nek hebt hangen om geen shot te missen!

Hoofdprijs: Leica X2 t.w.v. 1750 euro

We hebben Transcontinenta, importeur van Leica in Nederland, zo gek gekregen een gloednieuwe Leica X2 beschikbaar te stellen als hoofdprijs voor deze fotowedstrijd. Jij kunt de high-end 16-megapixel aps-c-camera met haarscherp 24mm-objectief in de wacht slepen met je vakantieplaat!

Leica X2

Peli 1514 Trolley t.w.v. 369 euro

Met deze trolley kun je al je kostbare apparatuur moeiteloos en veilig mee op reis nemen. Deze geavanceerde koffer is van alle gemakken voorzien, van voorgeboorde gaten voor hangsloten tot een luchtventiel voor het opheffen van drukverschil. Lichtgewicht, luchtdicht, waterdicht en schokbestendig. De Peli 1514 is het allemaal en heeft bovendien levenslange garantie.

Pelicase

Clik Elite 500 Pro Express t.w.v. 199 euro 

In deze stijlvolle rugzak kun je een complete professionele uitrusting kwijt. Of je nu de stad of de bergen in gaat, met de Pro Express vervoer je je camera-apparatuur veilig en comfortabel. In de tas passen een spiegelreflex, vijf objectieven, laptop of iPad. Daarnaast is er veel ruimte voor accessoires of dagelijkse benodigdheden. Ook voor de avontuurlijke reiziger is deze tas uitermate geschikt dankzij de waterzak met inhoud van drie liter.

Click Elite

Inzenden t/m 5 augustus 2012

Je kunt tot en met zondag 5 augustus 2012 je foto insturen. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Gouden CameraGouden Camera

Win je de hoofdprijs? Dan ontvang je niet alleen een mooie prijs, maar ook een nominatie voor de Gouden Camera. Binnenkort maken we meer bekend over deze nieuwe prijs, waarin alle hoofdprijswinnaars het tegen elkaar zullen opnemen.

Zo doe je mee met de wedstrijd

Stap 1 - Registreren
Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden
Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken
Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 5 augustus 2012.

Met dank aan TranscontinentaDegreef-Partner en Group Elite voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Bekijk alle artikelen vanJesse

afbeelding van JustKarin

Registreren doe je door op deze link te klikken - link werkt niet.

afbeelding van Julian

Opgelost, de link werkt weer!

afbeelding van G

Inzenden tot en met 5 augustus...
Ik ga 4 augustus op vakantie! xD

afbeelding van Julian

Je mag ook foto's van een eerdere vakantie insturen! We hebben voor 5 augustus gekozen zodat we de winnaars in de komende editie kunnen plaatsen.

afbeelding van Jack de Heer

Link voor fotowedstrijd werkt niet
jackdeheer@gmail.com

afbeelding van Patrickcreemers

Net gelezen over de wedstrijd beetje laat waarschijnlijk...