Fotowedstrijd: Raw

Fotowedstrijd: Raw - Jouw foto geexposeerd!

Julian Huijbregts 9060
Je eigen werk geëxposeerd zien op het Fotofestival aan de Maas in november? Dat kan! De foto's van de vijf winnaars van deze fotowedstrijd met het thema 'raw' krijgen een plek in de expositie 'Raw Zone'. Inzenden kan t/m 5 oktober 2011.

Van 3 t/m 6 november 2011 vindt in Rotterdam het tweejaarlijkse Fotofestival aan de Maas plaats. De hoofdtentoonstelling bestaat uit het werk van leden van de twintig regionale fotoclubs. Een jaar lang werkten ze aan beelden voor het thema 'Raw Zone'. Een deskundige jury selecteerde het beste werk uit alle inzendingen. Ook jouw foto kan op het festival komen te hangen, de vijf beste inzendingen van deze fotowedstrijd worden geëxposeerd.

Thema: Raw

FFADMWil je jouw foto op het Fotofestival aan de Maas zien hangen? Stuur je foto's met het thema 'raw' in. We zijn op zoek naar 'rauwe', 'ruige' of 'ruwe' beelden. Hoe je dit thema verbeeld laten we geheel aan jullie over. Je mag maximaal drie foto's inzenden.

Prijzen: Expositie en DIGIFOTO Pro-abonnement

Uit de inzendingen selecteren we vijf winnaars. Hun foto's worden groot afgedrukt en geëxposeerd op het festival. Ook belonen we de winnaars met een jaarabonnement op DIGIFOTO Pro. Ben je al abonnee? Dan wordt je abonnement gratis een jaar verlengd.

Zo doe je mee met de wedstrijd

 • Stap 1 - Registreren

  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

 • Stap 2 - Uploaden

  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd

  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inzendtermijn

Inzenden kan tot en met 5 oktober 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal drie (3) inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 5 oktober 2011.
afbeelding van Martien van der Pasch

Er is niets te zien op de wedstrijdgallery.
Terwijl ik hiervoor een foto (Kip) heb geupload, die overigens wel te zien valt op de Lezersgallery.

afbeelding van Julian

Klopt, er gaat nog even iets mis met de weergave. We lossen het zsm op. Voorlopig haal ik de link naar de inzendingen even weg. Je kunt gewoon blijven inzenden.

afbeelding van Julian

Opgelost, je kunt de inzendingen nu bekijken.