Fotowedstrijd: Nazomer

Fotowedstrijd: Nazomer

Redactie DIGIFO... 8309 0
De herfst laat van zich horen en de bladeren vallen. Toch komt de zon er af en toe nog even bij en op die momenten lijkt het toch nog zomer. Die momenten zijn magisch, maar kort. Wij zijn op zoek naar fotografen die de voorzichtige zomer-momenten in het najaar kunnen ontdekken en dat ook nog eens fijn op de gevoelige plaat vast kunnen leggen. Succes met fotograferen!

Eerste prijs - Giroptic iO t.w.v. € 249,-

Met de Giroptic iO maak je eenvoudig leuke en veelzijdige 360° beelden. Deze 360°camera kun je eenvoudig op je iPhone of Android-toestel aansluiten en op die manier de mooiste 360° beelden maken. De installatie is heel gemakkelijk. Daarna is het een kwestie van de app downloaden en je eerste beelden maken. Je kunt zowel foto’s als video maken, maar bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk live-streamen op Facebook, Periscope en YouTube. Het leuke aan de Giroptic iO is dat je naderhand nog ontzettend veel met je gemaakte beelden kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld uitsneden maken, maar ook ‘tiny planets’. Door een 360° foto ver uit te rekken ontstaan zo afbeeldingen waarop het lijkt alsof de wereld heel klein lijkt en jij en je omgeving daarvan het middelpunt vormen. Van één beeld kun je vervolgens tientallen verschillende varianten maken.Giroptic iO

Beschikbaar gesteld door Transcontinenta.

Tweede prijs - LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 2TB t.w.v. € 229,99

De LaCie Rugged is ondertussen een bekende speler in het opslagveld. Deze robuuste serie harde schijven van LaCie kan tegen een stootje en is nu nog krachtiger door USB-C-compatibiliteit, superhoge Thunderbolt™-snelheden en optionele SSD-prestaties voor maximaal 510 MB/s (tot 130 MB/s met HDD). Deze Rugged-schijf is bovendien voorzien van een geïntegreerde Thunderbolt-kabel en bestand tegen de elementen (IP54-classificatie) en is daarmee een fantastisch compromis tussen opslag, veiligheid en snelheid.LaCie Rugged

Beschikbaar gesteld door LaCie.

Derde prijs - Naneu Adventure Outlander Photo Backpack 50L t.w.v. € 99,95

Als je vaak de natuur ingaat met je camera, dan ken je het belang van een goede backpack voor je cameraspullen en andere bagage. De Adventure Outlander Photo Backpack 50L van Naneu is met 50 liter opbergcapaciteit altijd groot genoeg. Daarbij kun je het fotocompartiment uit de tas halen en deze aan je voorzijde aan de heupband hangen. Overigens kun je het cameragedeelte met de meegeleverde schouderband dragen. Kortom: een tas die zich aanpast aan je wensen en je avonturen.Naneu

Ter beschikking gesteld door Cameraland

 

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 6 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 1 december 2017 23:59 uur.
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie