Stuur je landschapsfoto in!

Fotowedstrijd: landschapsfotografie 2019

Christel de Wolff 8435
Treed in de voetsporen van landschapsfotograaf Bas Meelker en stuur je ultieme landschapsfoto in. Deze fotowedstrijd wil je beslist winnen, kijk maar eens naar de schitterende prijzen.

Het fotograferen van fantastische landschappen is voor veel fotografen een groot genot. Epische ijsvlakten, ruige steppes of juist glooiende groene bergen: voor iedere fotograaf is er wel een mooie plek te vinden. 

Inzenden kan tot en met 31 juli 2019

Voor deze wedstrijd is het niemand minder dan Bas Meelker die de mooiste inzendingen zal kiezen. Doe je best! Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Let op: Maximaal twee inzendingen per persoon

Eerste prijs

Benro Master filterkit - Landscape kit
Ter waarde van € 649,-

Dit is de filterkit waar Bas Meelker dagelijks zijn prachtige beelden mee maakt. Voor de landschapsfotograaf die de kwaliteit van zijn foto's wil verbeteren is deze filterkit met glazen filters een absolute must. Met de combinatie van 2 soft-gradients en 1 hard-gradient haal je in één keer de meest gebruikte filters voor landschapsfotografie in huis. De kit bevat daarnaast een innovatief aluminium filterhouder van Benro en een SHDCPL82 polarisatiefilter. De filters bewaar je in de softpouch en je krijgt er bovendien een stevige tas bij om je mooie filters mee te vervoeren. Deze kan worden bevestigd aan een riem of draagband. Let op: het betreft een universeel filtersysteem, je dient er dus een lensring bij aan te schaffen die past op jouw systeem. 
benro master filterkit

Met dank aan Benro Benelux voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Tweede Prijs

BENRO Bas Meelker filterkit, starterset
Ter waarde van € 249,95

In samenwerking met Bas Meelker heeft Benro een filterkit samengesteld die volgens Bas een perfecte startset is voor fotografen die zich willen verbeteren in de landschapsfotografie door met filters te starten. De kit bevat een grijsfilter van 6 stops, grijsverloopfilter van 2 stops met harde overgang en grijsverloopfilter drie stops met zachte overgang, een filterhouder voor 100mm filters, lensring voor lenzen met filtermaat van 82mm en een luxe filterpouch die de filters een zachte bescherming geeft. Het enige dat je bij gebruik van deze filterkit eventueel nog zou moeten aanschaffen is een Universal lensring in een andere diameter of een Benro stepdown-ring, maar verder zit je met deze starterskit helemaal gebakken!
benro starterskit bas meelker

Met dank aan Benro Benelux voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Derde prijs

Workshop van Bas Meelker

Leren van een echte pro? Dat kan. Je maakt namelijk kans op een workshop van de enige echte Bas Meelker, de fotograaf waarnaar niet voor niets een Benro filterkit werd vernoemd. Alvast een voorproefje van zijn werkwijze vind je in dit artikel. Na deze workshop heeft landschapsfotografie met filters voor jou in ieder geval geen geheimen meer.  
bas meelker fotovideoretail benro

Met dank aan Bas Meelker voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Media (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op de website en sociale media van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Media zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31 juli 2019 23:59 uur.
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel