Fotowedstrijd: Humor

Fotowedstrijd: Humor

Redactie DIGIFO... 5892 3
Grappig, grof, direct of subtiel; humor is er in vele soorten en maten. In deze wedstrijd dagen we je uit humor in je foto's te laten zien. Wil je deze wedstrijd winnen? Zorg er dan voor dat je foto minimaal een glimlach op ons gezicht weet te toveren!

Fotografie is een zeer serieuze zaak als we somige mensen mogen geloven. Wij vinden dat ook ruimte moet zijn voor het minder serieuze werk. We vragen je daarom een foto te maken die ons aan het lachen krijgt. De drie mensen die daar het beste in slagen belonen we met mooie prijzen. Om vrolijk van te worden!

Hoofdprijs: Eprintpro Y-album t.w.v. 495 euro

Laat jouw foto ons over de grond rollen van het lachen? Dan mag je bij Eprintpro een professioneel fotoalbum laten maken in de grootste maat van 40 x 30 cm. Dankzij de naadloze overgang levert dit spreads van maar liefst 80 cm breed op, een geweldig gezicht. Het hoogwaardige aluminium fotoalbum is bekleed met echt leer en wordt geleverd in een luxe magneetdoos. Het schroefsysteem maakt het mogelijk pagina's toe te voegen of te verwijderen.

Eprintpro

Bijzonder aan dit album is de uitklapbare stand die in het boek verwerkt is. Het album is te gebruiken als professioneel portfolio, maar ook als zeer luxe huwelijksalbum neer te zetten. Het binnenwerk wordt verwerkt op 350 grams briljantwit papier en afgewerkt met glanzend- of FotoSilk materiaal. FotoSilk is bij het winnen van deze hoofdprijs zonder meerprijs mogelijk. Met deze afwerking kunnen vlekken simpel afgepoetst worden. Krassen en vette vingervlekken zijn dus ook geen enkel probleem. Eprintpro heeft een breed assortiment aan professionele fotoboeken, variërend van 19 tot 450 euro per album.

2e prijs: Redged TSC-428 + RNB1 t.w.v. 368 euro

Sterk en stabiel genoeg voor een forse camera met flinke tele, maar wel licht en compact, want anders laat je hem thuis. Dat is de Redged TSC-428 met RNB-1. Op de combinatie van dit carbonstatief en het balhoofd kun je maximaal 12 kg kwijt. Dat terwijl de kit slechts 1,6 kg weegt. Het statief is uit te schuiven tot 157 cm hoog, indrukwekkend is het ingeklapte formaat: slechts 43,5 cm. Ideaal dus voor op reis!

Redged

3e prijs: Vanguard Skyborne 51 t.w.v. 329 euro

In deze degelijke en veelzijdige tas kun je een flinke hoeveelheid apparatuur kwijt. Zelfs aan je 15,4-inch laptop en statief heeft Vanguard gedacht. Je driepoot bevestig je aan de buitenkant, de laptop kun je kwijt in een handige sleeve.

Skyborne

Inzenden t/m 27 mei 2012

Je kunt tot en met 27 mei je foto's insturen (maximaal 2 per persoon). Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Gouden CameraGouden Camera

Win je de hoofdprijs? Dan ontvang je niet alleen een mooie prijs, maar ook een nominatie voor de Gouden Camera. Binnenkort maken we meer bekend over deze nieuwe prijs, waarin alle hoofdprijswinnaars het tegen elkaar zullen opnemen.

Zo doe je mee met de wedstrijd

Stap 1 - Registreren
Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden
Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken
Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 27 mei 2012.

Met dank aan Eprintpro, Redged en Vanguard voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Spoeky

Lijkt me een leuke uitdaging,
tegenwoordig valt er niet veel meer te lachen helaas,
maar wie weet maken mijn foto's je blij.

afbeelding van Anonymous

Is de uitslag al bekend ?

afbeelding van jesse kraal

Ja! Bekijk hier (klik) de winnende foto's!