Fotowedstrijd: 'Avontuur'

Fotowedstrijd: Avontuur

Redactie DIGIFO... 7359 0
Voor onze nieuwe fotowedstrijd zijn we op zoek naar de meest spannende en creatieve avonturen. Je kunt natuurlijk zelf op avontuur gaan, lekker buiten de deur, maar avontuur kun je ook veel dichter bij huis vinden! Denk aan een heftige mountainbikerit door grove landschappen, een kanotocht op vakantie, tot een prachtige survivaltocht door de Ardennen.

Maak je eigen spannende verhaal en upload hem in onze lezersgallery. We geven weer een hele mooie prijs weg aan de drie beste inzendingen. Bekijk hier alle inzendingen in de wedstrijdgallery en kijk hier voor meer inspiratie.

UPDATE: De uitslag is bekend, bekijk 'm hier!

Inzenden kan tot en met 1 november 2016 23:59
Let op: Maximaal 2 inzendingen per persoon

Hoofdprijs: LaCie Rugged Mini 1 TB t.w.v. €99,90

Met zijn herkenbare oranje ontwerp en gegevensbescherming is de Rugged al lange tijd één van LaCie’s populairste harde schijven.

LaCie Rugged Mini 1 TB

De LaCie Rugged Mini harde schijf is schok- en valbestendig. Voor extra bescherming is de LaCie Rugged Mini voorzien van een rubberen hoes. Deze harde schijf is bovendien bestand tegen regen en druk. Sterker nog, je kunt er met een tot 1000 kilo zware auto overheen rijden en de harde schijf werkt daarna nog steeds! Ook beschermt de harde schijf niet alleen tegen externe invloeden, maar ook tegen indringers. Met de geïntegreerde software voor wachtwoordbeveiliging zorg je ervoor dat je bestanden altijd veilig zijn. De LaCie Rugged Mini heeft een zeer klein formaat. Met een hoogte van 26mm is hij dunner dan een pakje speelkaarten. Ideaal, want daardoor kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen! De Lacie Rugged Mini komt in vier verschillende capaciteiten: 500GB, 1TB, 2TB en 4TB. Met de snelheid van usb 3.0 en volledige backward compatibility met usb 2.0 kun je de schijf met vrijwel elke computer gebruiken. Met usb 3.0 kun je een videobestand van 800 MB in minder dan 6 seconden overbrengen. Bij usb 2.0 duurt dit zo’n 25 seconden. Om de overdrachtssnelheden op de Mac nog meer te verbeteren, kun je het LaCie Mac usb 3.0-stuurprogramma gebruiken. De prestatieverbetering is tot wel 30%. Voor zowel Mac als pc is de installatie eenvoudig en kun je probleemloos automatisch back-uppen. Dankzij de automatische Eco-modus wordt het energieverbruik tot 40% verlaagd als de harde schijf niet wordt gebruikt.

Beschikbaar gesteld door LaCie Benelux. www.lacie.com

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 1 november 2016 23:59 uur.
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie