Compacte en betaalbare A3+-printer van Epson

Compacte en betaalbare A3+-printer van Epson

Jasper van Bladel 995 0
Even opletten voor wie graag zijn eigen foto’s afdrukt op a3-formaat. Epson brengt een nieuwe compacte en betaalbare A3+-printer op de markt.

Volgens Epson is de nieuwe printer gemakkelijk te verwarren met een A4-printer door de compacte maten. Fijn voor wie niet al te veel ruimte over heeft voor een printer. De nieuwe grijze inkt zorgt volgens de fabrikant voor betere overgangen en contrasten, terwijl de nieuwe rode inkt ervoor zorgt dat je een breder kleurenspectrum af kunt drukken. De printer biedt vele gebruiksvriendelijke functies, waaronder een LCD-scherm van 6,1 cm voor eenvoudige navigatie, een gemotoriseerde uitvoerlade en automatische inschakeling voor nog meer gebruiksgemak.

Onderweg

Met de XP-15000 kun je natuurlijk afdrukken tot A3+ formaat op talloze media, waaronder dikker papier, kaarten, cd's en dvd's. Daarnaast is de printer snel en eenvoudig te gebruiken voor alledaagse documenten. Verder kun je afdrukken hoe en waar je ook wilt, dankzij Wi-Fi, Wi-Fi Direct en een volledige suite met mobiele opties voor het afdrukken van foto's en documenten terwijl je onderweg bent.

De XP-15000 is verkrijgbaar vanaf januari 2018 voor € 389,-.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper