Uitslag fotowedstrijd: Reisfotografie

Uitslag fotowedstrijd: Reisfotografie

Jasper van Bladel 4926 2
We vroegen naar jullie mooiste reisfoto's en dat hebben we geweten. Een enorm aantal inzendingen viel ons ten deel, de een nog mooier dan de ander. Na een uitgebreide selectie hebben we nu drie winnaars geselecteerd. Kijk snel of je bij de gelukkigen hoort.

Bekijk hier alle inzendingen in de wedstrijdgallery.

Eerste prijs
Panasonic G80 t.w.v. €799,-

Deze schitterende reisfoto is onze nummer 1. De foto straalt één en al avontuur uit en daarnaast  zijn ook de kleuren, contrasten en de compositie in orde. Gefeliciteerd Andrea!

Met deze systeemcamera leg je zonder problemen alles haarscherp vast. De 16 megapixel Digital Live MOS-sensor zonder low-pass filter helpt u om scherpere foto's met meer detail te maken, waar je tijdens jouw reis ook heen gaat. Ook is het mogelijk om de compositie te bepalen, dit komt door het drie inch kantelbare beeldscherm op de achterzijde. Wanneer je tijdens je reis last hebt van invallend zonlicht, kan je deze camera ook gewoon gebruiken. De vergroting van 0.74x en de grote beeldhoek maken het bekijken van details in het beeld eenvoudig. Verder is deze systeemcamera stof en spatwaterdicht.

Ter waarde van: € 799,-

Beschikbaar gesteld door Panasonic

Tweede prijs
LaCie d2 Thunderbolt 3 (6TB)

Deze foto van Rob Riemer trok meteen onze aandacht. Een prachtige avontuurlijke foto die ook fotografische interessant is door de mooie zwart-witomzetting en de grafische werking van de compositie.  

De tweede prijs is een desktopschijf van LaCie: de LaCie d2 Thunderbolt 3. Deze nieuwe LaCie d2-schijf biedt Thunderbolt 3- and USB 3.1-snelheden via de USB-C-aansluiting. Met snelheden tot 240MB/s kom je nooit snelheid tekort.

Ook mooi: de opslag kan uitgebreid worden tot 10 TB, wat handig is voor professionele creatieve applicaties die veel bandbreedte vragen. De LaCie d2 Thunderbolt 3 komt met maar liefst vijf jaar garantie.

Ter waarde van € 459,-

Beschikbaar gesteld door LaCie

Derde prijs
Van Duuren Media pakket t.w.v. €172.91

Deze foto van Tom Baetsen is een prachtige nummer drie. De kleuren, compositie en het echte reisgevoel maken deze plaat tot één van onze favorieten.

De derde prijs is het boekenpakket Van Duuren Media. Deze boeken zijn bij uitstek geschikt om vol met ideeën en een juiste focus aan de slag te gaat. Door de fullcoloruitvoering kan je de informatie gemakkelijk opslaan.

Dit pakket bestaat uit de volgende boeken: 'Compositie & Licht', 'Handboek Beter Fotograferen', 'Handboek Macrofotografie', ' Het Adobe Photoshop CC-boek' en het boek 'objectieven'.

Ter waarde van €172.91

Ter beschikking gesteld door Van Duuren Media.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jaspervan Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen vanJasper

afbeelding van Bijke172

Gefeliciteerd allemaal, vooral de derde prijswinnaar vind ik een superleuke en originele foto

Gr Sacha

afbeelding van xlix

Dank je Sacha, dat vind ik een mooi compliment!