Fotowedstrijd: Reisfotografie

Fotowedstrijd: Reisfotografie

Jasper van Bladel 12902 1
Heb je jouw koffers al gepakt? Want de zomer komt er weer aan en het reizen gaat weer beginnen. Veel vrije tijd, lekker weer en een mooie omgeving. Er is dus altijd wel tijd om een mooi vakantiekiekje te schieten. Wij zijn op zoek naar jullie reisfoto's. Fotografeer jouw mooie avonturen in binnen- of buitenland.

Update: De winnaars zijn bekend!

Eerste prijs
Panasonic G80 t.w.v. €799,-

Met deze systeemcamera leg je zonder problemen alles haarscherp vast. De 16 megapixel Digital Live MOS-sensor zonder low-pass filter helpt u om scherpere foto's met meer detail te maken, waar je tijdens jouw reis ook heen gaat. Ook is het mogelijk om de compositie te bepalen, dit komt door het drie inch kantelbare beeldscherm op de achterzijde. Wanneer je tijdens je reis last hebt van invallend zonlicht, kan je deze camera ook gewoon gebruiken. De vergroting van 0.74x en de grote beeldhoek maken het bekijken van details in het beeld eenvoudig. Verder is deze systeemcamera stof en spatwaterdicht.

Ter waarde van: € 799,-

Beschikbaar gesteld door Panasonic

Tweede prijs
LaCie d2 Thunderbolt 3 (6TB)

De tweede prijs is een desktopschijf van LaCie: de LaCie d2 Thunderbolt 3. Deze nieuwe LaCie d2-schijf biedt Thunderbolt 3- and USB 3.1-snelheden via de USB-C-aansluiting. Met snelheden tot 240MB/s kom je nooit snelheid tekort.

Ook mooi: de opslag kan uitgebreid worden tot 10 TB, wat handig is voor professionele creatieve applicaties die veel bandbreedte vragen. De LaCie d2 Thunderbolt 3 komt met maar liefst vijf jaar garantie.

Ter waarde van € 459,-

Beschikbaar gesteld door LaCie

Derde prijs
Van Duuren Media pakket t.w.v. €172.91

De derde prijs is het boekenpakket Van Duuren Media. Deze boeken zijn bij uitstek geschikt om vol met ideeën en een juiste focus aan de slag te gaat. Door de fullcoloruitvoering kan je de informatie gemakkelijk opslaan.

Dit pakket bestaat uit de volgende boeken: 'Compositie & Licht', 'Handboek Beter Fotograferen', 'Handboek Macrofotografie', ' Het Adobe Photoshop CC-boek' en het boek 'objectieven'.

Ter waarde van €172.91

Ter beschikking gesteld door Van Duuren Media.

 

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 5 september 2017 23:59 uur.
afbeelding van Jasper van Bladel

Jaspervan Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen vanJasper

afbeelding van Cuno

Komt hier eigenlijk nog een uitslag van? :-)