Nog tot 15 juli 2019

Cashback op autofocus objectieven van Samyang

Christel de Wolff 1270 0
Transcontinenta BV, distributeur van Samyang in de Benelux, introduceert een tijdelijke cashback promotie voor Samyang autofocus objectieven voor de Sony FE, Canon EF en Nikon F vatting.

De Samyang cashback loopt nog tot en met 15 juli. Cashback bedragen voor jouw nieuwe autofocus Samyang objectief kunnen oplopen tot € 60,-.

Hoe werkt de Samyang cashback actie?

Om in aanmerking te komen voor de cashback ga je naar de speciale Samyang promotiepagina om een online aanvraagformulier in te vullen. Hier dienen geupload te worden: een kopie van de aankoopnota, foto van de streepjescode op de verpakking en het betreffende serienummer. Op de actiepagina staan de actievoorwaarden duidelijk omschreven. Ook is er een FAQ beschikbaar, zodat je indien nodig direct geholpen kan worden met je registratie. 

Selectie Samyang objectieven

De cashback actie is uitsluitend geldig voor de Samyang autofocus AF 14mm f/2.8 FE, AF 14mm f/2.8 EF, AF 14mm f/2.8 F, AF 24mm f/2.8 FE, AF 35mm f/1.4 FE, AF 35mm f/2.8 FE, AF 50mm f/1.4, AF 85mm f/1.4 FE, AF 85mm f/1.4 EF en AF 85mm f/1.4 F. Koop je jouw objectief tussen 10 mei en 15 juli, kom je in aanmerking voor cashback. Binnen 20 dagen wordt de cashback overgemaakt op het door jou opgegeven bankrekeningnummer. 

Over Samyang autofocus

Samyang zet met de professionele autofocus objectieven voor Full Frame Sony FE, Canon EF en Nikon F vatting, camera’s, een nieuwe stap in de ontwikkeling van hoogwaardige autofocus objectieven. Op dit moment heeft Samyang al 10 AF prime objectieven in het assortiment.

Verlengde Samyang garantie tot 5 jaar

Deze Samyang AF cashback objectieven vallen vanzelfsprekend ook onder de 5 jaar verlengde garantie voor Samyang. Om aanspraak te maken op deze 5 jaar garantie dienen bezitters binnen 2 maanden na aankoop het objectief te registreren. Dit staat dus los van het al dan niet claimen van het cashback bedrag. Meer informatie over de Samyang 5 jaar garantie vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel