Meest compacte Canon-SFP met vijf inktcartridges

Canon introduceert de PIXMA TS705

Remco Stunnenberg 343 0
Canon introduceert de meest compacte SFP (Single Function Printer) met vijf afzonderlijke inktcartridges, de Canon PIXMA TS705.

De nieuwe Canon PIXMA TS705 is met een papiercapaciteit van 350 vel, tweevoudige papierinvoer, een reeks aan connectiviteitsopties (waaronder Amazon Alexa1 en Google Home2 integratie) en compatibiliteit met een groot aantal papiersoorten en apps voor onbeperkte creatieve mogelijkheden perfect voor thuis of op een klein kantoor.

Canon PIXMA TS705: compatibel met Amazon Alexa en Google Home apparaten 

Voor iedereen met oog voor de nieuwste smart home innovaties is dit de juiste SFP. De Canon PIXMA TS705 is compatibel met Amazon Alexa en Google Home apparaten om naadloos te integreren in het dagelijkse leven van de gebruiker en in de omgeving waarin de printer functioneert. Op verzoek geven Alexa en Google Assistant graag instructies om een geselecteerd scala aan kleurplaten voor kinderen, sudokupuzzels of handige checklists of rapportagesjablonen te printen. De aangesloten technologieën bieden ook nuttige hoorbare updates over de status en inktniveaus van de Canon PIXMA TS705.

Canon PIXMA TS705: 18% kleiner dan voorganger 

De compacte Canon PIXMA TS705 is 18 procent kleiner dat het voorgaande model, de PIXMA iP7250. De Canon PIXMA TS705 beschikt over een groot aantal functies en kenmerken, waaronder spraakbesturing, connectiviteitsopties en zuinige inktcartridges. De nieuwe printer heeft een papiercapaciteit van 350 vel en is perfect voor kleine ondernemingen die ononderbroken willen printen op normaal papier. De tweevoudige papierinvoer zorgt voor maximale productiviteit en stelt de PIXMA TS705 in staat alle soorten papier te verwerken, inclusief mat en glanzend, en formaten van 9 x 9 cm tot A4. Een full dot lcd-scherm garandeert dat ook de bediening eenvoudig is.

Canon PIXMA TS705: prijs en beschikbaarheid

De Canon PIXMA TS705 is verkrijgbaar vanaf februari 2019 voor een adviesprijs van €79,00.

Meer info over de Canon PIXMA TS705 vind je hier.  

Lees ook: Canon EOS R, uitstekend nieuw begin

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco