Canon 17-120mm cine-servo-objectief voor Cinema EOS System

Redactie DIGIFO... 813 0
Canon breidt haar Cinema EOS System uit met de CN7x17 KAS S – het eerste cinema-objectief ooit met een servo-aandrijfunit, ontworpen voor omroepproducties en handheld-gebruik met 4K-camera’s en camera’s met grote sensoren.

Persbericht:

De CN7x17 KAS S werd ontworpen voor de wereld van TV-producties – een snelle, mobiele omgeving waarvoor de traditionele Super 35mm format cine-objectieven niet waren ontworpen.

Om gebruikers in deze werkomgeving te ondersteunen, combineert Canon’s nieuwe cine-servo-objectief tientallen jaren ervaring in het ontwerpen van omroepobjectieven met technologie die is afgeleid van haar krachtige cine-zoomobjectieven.

Daarmee is de CN7x17 KAS S een objectief met ongeëvenaarde kwaliteit, flexibiliteit en inzetbaarheid. Met een brandpuntsafstand van 17-120mm is het objectief zeer geschikt voor cameramensen in traditionele omroepomgevingen, terwijl de voordelen van Canon’s gerenommeerde cine-objectieven voor filmproducties – waar een meer vloeiende opnamestijl is vereist – gehandhaafd blijven.

Canon Cinema EOS 17-120mm

Beschikbaarheid

De CN7x17 KAS S is vanaf juli 2014 leverbaar. Tijdens NAB 2014 word het nieuwe objectief getoond op de Canon-stand.

First Look door AbelCine

AbelCine werpt een eerste blik op het nieuwe objectief en maakte onderstaande video:

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie