Camera Warehouse

Camera Warehouse: your.camera.stores.with.more!

Redactie DIGIFO... 4388 0
Onder de naam Camera Warehouse treden de 7 winkels van Studio Spui, Fotovak Engel en Digital Warehouse sinds begin dit jaar naar buiten. Ruim 80 jaar foto-expertise wordt er gebundeld met het laatste op het gebied van video, actioncams, accessoires en nog veel meer.

Advertorial

Camera Warehouse heeft vakzaken in Amsterdam Centrum, Haarlem (2x), Heemstede en Velserbroek. Daarnaast heeft Camera Warehouse een superstore in Amsterdam Osdorp en sinds kort een winkel nabij het centrum van Antwerpen in België.

Camera Warehouse

Expertise

In al deze winkels staat fotografie centraal, daarnaast hebben alle winkels hun eigen expertise. Zo kun je bijvoorbeeld in de vestiging Haarlem Cronjestraat ook terecht om portretten te laten schieten in de professionele studio. Deze winkel, maar ook in de vestiging aan het Spui in Amsterdam kun je terecht voor het laten printen op groot formaat. Camera Warehouse Studio Spui heeft ook nog een traditioneel chemisch lab waar je terecht kunt voor het ontwikkelen en afdrukken van analoog fotomateriaal.

Doka

Voor het ontwikkelen en afdrukken van echt zwart-witwerk kun je terecht ook terecht bij Camera Warehouse. Als een van de laatste bedrijven in Nederland beschikt de keten nog over een volledig zwart-witlab. Daniël Rommens van Camera Warehouse ging gewapend met een aantal camera's met full-hd-filmfunctie op bezoek in de zwart-witdoka en maakte daar dit filmpje van:

RigSuper Store

De super store in Amsterdam-Osdorp aan de Pieter Calandlaan is echt het walhalla voor de fotograaf en videograaf. Naast een enorme collectie camera's van alle bekende merken, objectieven van onder andere Carl Zeiss en Samyang, tassen van Lowepro, Crumpler en Kata, statieven van Gitzo, Manfrotto, 3 Legged Thing en Benro en tal van accessoires vind je hier ook een grote collectie rigs (schoudersupportsystemen voor filmen met dslr's), jibs (kranen voor filmen op grote hoogte) en LED verlichting. Naast bekende merken op dit gebied als Foton, Vocas, Zacuto en Manfrotto levert Camera Warehouse exclusief voor de Benelux de producten van DVCity en Proaim: betaalbare rigs, jibs, sliders en flycams.

Jib

Action cams

In alle winkels vind je mensen met hands-on ervaring met action cams: kleine, compacte camera's voor het vastleggen actie op grote snelheid, grote hoogte of op of onder water. Bekende merken op dit gebied zijn GoPro en Drift. Maar ook de action cams van Sony, JVC en Liquid Image zijn uit voorraad leverbaar. Niet alleen de camera's zelf, ook de accessoires zijn in grote verscheidenheid te zien.

Webwinkel

Naast de 7 winkels van Camera Warehouse heeft het bedrijf ook een zeer uitgebreide webwinkel. Bestellingen die je plaatst kunnen – veelal binnen 24 uur – worden verzonden naar adressen in heel Europa, maar je kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen in een van de winkels.

Camera Warehouse

Klantkaart

Vaste bezoekers van de winkels doen er verstandig aan om voor een symbolisch bedrag de Camera Warehouse Klant Kaart aan te schaffen: met deze kaart ontvang je tal van privileges en kortingen, bijvoorbeeld het gratis laten reinigen van je camerasensor tijdens de speciale Check & Clean dagen (kijk voor data in de agenda) en korting op het afdrukken van foto's (ook groot formaat printwerk).

LED pro

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie