Boekentip: handboek landschapsfotografie

Redactie DIGIFO... 1246 0

Landschapsfotografie… de meest gepraktiseerde vorm van fotografie én wellicht de meest frustrerende vorm van fotografie. Hoe ‘vang’ je het waanzinnige landschap dat zich voor je uitstrekt in een foto? Vaak is er een gapende kloof tussen werkelijkheid en foto. Dit standaardwerk is jouw brug tussen deze twee.

Het Handboek Landschapsfotografie is hét standaardwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in de landschapsfotografie. Het beschrijft tot in detail alle aspecten die bij deze mooie discipline komen kijken, vanzelfsprekend begeleid door honderden spectaculaire en verhelderende foto’s.

Het Handboek Landschapsfotografie beschrijft en verbeeldt in ruim 300 pagina’s elke aspect dat een rol speelt bij het fotograferen van landschappen. Het is geschreven voor fotografen die de volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten en onderscheidende foto’s willen maken.

Auteurs

Geschreven en samengesteld door zes landschapsfotografen die zich tot de toppers in hun vakgebied mogen rekenen: Piet Haaksma, Danny Laps, Bob Luijks, Marijn Heuts, Nico van Kappel en Ron ter Burg.

De verkoopprijs van het boek is € 39,90.

Voor meer informatie: webshop.natuurfotografie.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie