Bob Holmes geeft reisfotografie tips

Aimée van Vuuren 253 0
Je kent het wel, je gaat op reis en probeert de reisfotografie tips te onthouden die je hebt meegekregen. De meeste tips blijven zitten maar toch zullen de belangrijkste vergeten worden. Bob Holmes, fotograaf van televisiekanaal National Geographic, helpt je in de brand met zijn eigen reisfotografie tips.

Fotograaf Bob Holmes

Bob (Robert) Holmes heeft al een carrière van 35 jaar achter de rug en wordt gezien als één van ’s wereld meest succesvolle en productieve reisfotografen. Hij heeft enorm veel awards op zijn naam: Travel Photographer of the Year Award en Errazuiz Wine Photographer of the Year om er een paar te noemen. 

Lees ook: Op reis? Neem de volgende camera gear mee!

Reisfotografie tips van de fotograaf

Bob heeft onder andere gewerkt voor National Geographic waar hij zich voornamelijk bezig hield met fotograferen tijdens het reizen. Hij heeft veel ervaring opgedaan en deelt zijn tips met jou. Opdrachten van werkgevers hebben hem meegenomen naar het zoeken van sneeuwluipaarden in de valleien van West-Nepal tot aan tochten in de regenwouden van Boreo en het oversteken van de Great Indian Desert op een kameel.

Hij is terug bij National Geographic met zijn persoonlijke reisfotografie tips. Benieuwd? Bekijk dan de onderstaande video.

 

 

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée