Black Friday deal: 3x DIGIFOTO voor maar € 15,-!

Christel de Wolff 599 0
Heel Nederland is in de ban van Black Friday en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Naast verslag te doen van de beste fotografiedeals, hebben we zelf ook twee mooie kortingsacties voor je klaar staan!

3x magazines voor € 15,-!

Speciaal voor Black Friday hebben we twee mooie acties in onze webshop voor je klaar staan. Met de code BLACKFRIDAY, haal je maar liefst drie magazines in huis voor slechts € 15,-. De actie is geldig op alle magazines, zowel DIGIFOTO Pro als digifoto Starter. Het maakt tevens niet uit of je drie verschillende magazines of drie dezelfde thuisgestuurd wilt krijgen. Kies er drie en betaal € 15,-, dat is alles! 

Pocketuitgaves: 1 + 1 gratis!

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de pocketuitgaves van DIGIFOTO. Dré de Man klom in de pen om je alles te leren over Objectieven en over Belichting. De boekjes kosten € 9,95 per stuk, maar tot en met maandag 2 december koop je twee stuks voor de prijs van één. Ook hier geldt, als je liever twee dezelfde boekjes ontvangt dan kun je ook profiteren van de kortingscode. Zo kun je nog eens wat weggeven! 

Combineren

Wil je gebruikmaken van beide acties? Dan kan dat ook. Gebruik de code BLACKFRIDAY en kies twee pocketuitgaves en drie magazines uit en tel uit je winst! 

Natuurlijk geldt: op = op, dus acht niet langer en plaats jouw bestelling in onze webshop

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel