Binnenkort verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 6.2019

Christel de Wolff 569 0
Vanaf 24 december ligt de volgende editie van DIGIFOTO Pro in alle boekhandels in de Benelux. Het is alweer de laatste van dit jaar! Maar natuurlijk zien we je graag in 2020 weer terug!
Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 6.2019 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 6.2019

Het is alweer de laatste editie van DIGIFOTO Pro van dit jaar, maar niet getreurd! Deze DIGIFOTO Pro staat weer bomvol moois waar je tijdens deze koude decembermaand van kan genieten. In de awardspecial van DIGIFOTO Pro zetten we nog eens alle awards van het afgelopen jaar op een rij. Mocht je nog wat zoeken voor de feestdagen, dan weet je zo precies waar je aan toe bent.

Review; SIGMA fp

Maar er is meer. Ben je net zoals wij dat waren, benieuwd naar de nieuwe SIGMA fp, die zich zowel de kleinste als de lichtste full frame-systeemcamera mag noemen? Lees dan vooral de review van deze nieuwe aanwinst van SIGMA.

Auteursrecht

Wat doe je als iemand onrechtmatig gebruikt maakt van jouw foto's en welke vergoeding kan je dan het beste eisen? Deze en andere vragen beantwoordt advocaat Hub Dohmen, expert op het gebied van auteursrecht.

Winterse plaatjes van Sven Broeckx

Toen we de foto’s van Sven Broeckx voor het eerst zagen, waren we verbijsterd over de winterse schoonheid die hij weet vast te leggen. We spreken hem over de mooie momenten die hij tijdens het fotograferen heeft meegemaakt en wat zijn favoriete plekjes zijn.

Preview Fujifilm X-Pro3

Benieuwd naar de nieuwe Fujifilm X-Pro3? Dat waren wij ook! We mochten alvast aan de slag met een preproductie model. De camera beschikt over een nieuwe titaniumbody en nog veel meer verbeteringen.

Review Noct 

Onze redacteur mocht de nieuwe Nikon Noct f/0.95 in zijn handen houden. Wat een fantastisch objectief. Lees er meer over in de nieuwe editie van DIGIFOTO Pro. 

De mooiste fotolocaties

Over fotografielocaties gesproken: we lichten een aantal van de mooiste fotolocaties van Zuid-Nederland voor je uit, aan de hand van een prachtig fotoboek van Pixfactory

Nog veel meer te lezen

Daarnaast zetten we het laatste nieuws voor je op een rij en lees je in onze boeken- en evenementenrubriek de leukste boeken en fotografie-evenementen die weten te inspireren. Kortom, er valt genoeg te zien en te lezen. Geniet van deze mooie editie!

DIGIFOTO Pro webshop en abonnement

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 6.2019 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel