ontvang nu een testafdruk met speciale promotiecode!

BesteCanvas.nl: de beste bedrukkingsdiensten voor professionele fotografen

Christel de Wolff 858 0
De perfecte bedrukkingsdienst vinden die correct zorg draagt voor jouw foto's, is niet zo simpel als het lijkt. Gelukkig zijn fotodiensten zoals BesteCanvas.nl de reddende engel voor fotografen die een professionele uitstraling verwachten, zonder dat de prijs hen berooft van hun tentoonstellingsbudget.

Waarom BesteCanvas.nl het juiste platform is

BesteCanvas.nl is de beste keuze voor fotografen die de best beschikbare prijs-kwaliteit verhouding zoeken voor hun high definition foto's. Als het aankomt op professionele fotografie, maken alle kleine technische details uit omdat van in opdracht geproduceerde werken of tentoongestelde werken in een gallerij nu eenmaal eersteklaskwaliteit verwacht wordt. BesteCanvas.nl streeft ernaar om aan deze norm te voldoen, en maakt dit ook al enkele jaren waar. Van het bestelproces tot de productie en levering - jouw foto's ontvangen de behandeling die ze verdienen.

Wat onderscheidt BesteCanvas.nl van anderen

Ten eerste is BesteCanvas.nl gebouwd om de zaken aan de kant van de klant te vereenvoudigen. Dit wordt duidelijk zodra je onze webwinkel bezoekt. De gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om door pagina's te navigeren, elk product is al op zijn plaats gezet, en je hoeft alleen nog jouw foto's te uploaden. Hierbij wordt een voorbeeldscherm weergegeven met enkele simpele bewerkmogelijkheden. Zodra je jouw bestelling hebt samengesteld, blijft alleen het afrekenen nog over. Er zijn slechts enkele muisklikken nodig om jouw geliefde foto tot een nieuwe wanddecoratie om te toveren. Je kunt BesteCanvas.nl beschouwen als een middelpunt voor een snelle en efficiënte druktechniek - toegankelijk gemaakt voor iedereen, maar tegelijkertijd de meest betrouwbare bondgenoot voor professionals in nood.

De kwaliteit van de afdrukken

Naast de geweldige prijzen, is het sterkste punt van deze dienstverlening zonder twijfel de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om foto's op canvas, home & lifestyle artikelen of fotogeschenken, de artikelen laten een indruk na van echte kwalitatieve ambachtelijke producten. Elk canvas bestaat uit een handgemaakt frame van sparrenhout met het canvas erover gespannen om de perfecte spanning te bereiken. Het afdrukken wordt uitgevoerd door gebruik te maken van geavanceerde technologieën die een 1:1 reproductie van de originele foto leveren, waarbij verborgen kwaliteiten naar voor komen. Geen enkele galerij zou zich schamen om een tentoonstelling te houden met deze kunstwerken! En je kunt zelfs nog hoger mikken.

Kiezen voor budgetvriendelijke Premium wanddecoratie

Er zijn bepaalde foto's die een andere aanpak vereisen wanneer het aankomt op de weergave. Je kunt kiezen voor iets wat letterlijk verfijning en schittering uitstraalt. Er bestaat amper een meer stralende en opvallende wanddecoratie dan een foto op plexiglas. Deze techniek, een frequente keuze van professionele fotografen, maakt gebruik van een met de hand gepolijst glazen oppervlak om jouw foto te bedekken. dit geeft een prachtige zachte glans en vermindert onaantrekkelijk kleurverloop, terwijl de kleurschakeringen en verzadiging van het origineel versterkt wordt. Het resultaat wordt verkregen door het nauwkeurig slijpen van glas en het polijstwerk, zodat je een kunstwerk ontvangt dat weersbestendig, elegant en verrassend eenvoudig op te stellen is.

Uiteraard betekenen formaten zoals afdrukken op plexiglas en aluminium ook een iets hogere prijs. Maar zelfs dan kosten beide bedrukkingen aanzienlijk minder dan hun alternatieven op de gewone markt. Als jij een professionele fotograaf bent die op zoek is naar snelle oplossingen, gegarandeerde kwaliteit, zonder enorme bedragen te betalen, dan wordt BesteCanvas.nl jouw nieuwe toevluchtsoord! Deze bedrukkingsdienst, die je geld en tijd bespaart, en tegelijkertijd eersteklas resultaten levert, is opgewassen tegen elke taak.

Een testafdruk voor jouw tentoonstelling?

Nog steeds moeilijk te geloven? Je kunt nu een testproduct aanvragen met een aanzienlijke korting. Door de promotiecode DIGIFOTOPRO te gebruiken, kan iedereen die dit leest drie grote afdrukken op canvas bestellen: ofwel 80x40 cm (winkelprijs € 49,90 ) en/of 80x60 cm (winkelprijs € 64,90) en/of 80x80 cm (winkelprijs € 79,90 EUR) voor slechts € 25,- per stuk! Om de korting te activeren, ga je naar www.BesteCanvas.nl, upload je jouw gewenste foto, selecteer je een van deze drie formaten en voer DIGIFOTOPRO in het veld voor de couponcode in. De vouchercode is al geactiveerd en blijft geldig tot 31 juli 2018.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel