Bespaar nu 1400 Euro op een Leica SL2 Kit

Redactie DIGIFOTO Pro 566

Fotografie is onze passie, net als die van u. Of u nu de eerste stap zet naar een Leica of al jaren deel uitmaakt van de Leica Familie, dit aanbod is onze manier om u te bedanken voor uw keuze om de wereld te zien en uit te drukken via een Leica camera.

Daarom kan iedereen nu instappen in het Leica SL-systeem met een uitzonderlijk prijsvoordeel op Leica SL2 kits. Met een persoonlijke kortingsvoucher ter waarde van maar liefst 1400 Euro maakt Leica Camera AG het nieuwe en bestaande klanten gemakkelijker om met het Leica SL-Systeem aan de slag te gaan.

De kortingsvoucher kan tijdens de promotieperiode van 4 september 2023 tot 31 januari 2024 ingewisseld worden bij aankoop van één van de zes Leica SL2 Kits. De SL2-Kits bestaande uit een Leica SL2 met een Vario-Elmarit-SL zoom, of een van de twee Summicron-SL prime objectieven, zijn al tot € 850,00 voordeliger dan de totaalprijs van de losse producten. De tijdelijke 1400 Euro extra voucherkorting zorgt nu voor een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding!

Bespaar tijdelijk 1400 Euro op een van deze Leica SL2 kits:

  • Leica SL2 Kit Zwart, body plus de Summicron-SL 35 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2 Kit Zwart, body plus de Summicron-SL 50 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2 Kit Zwart, body plus de Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 
  • Leica SL2 Kit Zilver, body plus de Summicron-SL 35 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2 Kit Zilver, body plus de Summicron-SL 50 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2 Kit Zilver, body plus de Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 

Hoe komt u aan de 1400 Euro kortingsvoucher?

Om toegang te krijgen tot deze tijdelijke Leica SL promotie, maakt u een Leica account aan of logt u in op uw eigen Leica account. Daar kunt u dan uw persoonlijke Leica SL2-Kit kortingsvoucher aanvragen, welke u via e-mail zal ontvangen. Na de succesvolle registratie of na aanvraag in uw bestaande Leica-account, kan de voucher geactiveerd, en direct in gebruik genomen worden.

Waar kunt u de Leica SL2 Kit kortingsvoucher gebruiken?

De voucher kan tijdens de promotieperiode van promotieperiode van 4 september 2023 tot 31 januari 2024 exclusief ingewisseld worden bij de Leica Store Amsterdam, Leica Store Lisse of een van de deelnemende Leica dealers in Nederland.

 

Lees hier ook:

https://www.digifotopro.nl/photoshop-tutorial-een-tekst-van-glas

https://www.digifotopro.nl/tutorial-mysterieuze-bewerkingen-in-adobe-lightroom-classic

afbeelding van Bryan Oosenbrug

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie