6-10 december

Begin december: Eindhovens Film Festival

Redactie DIGIFO... 776 0
Begin december staat Eindhoven helemaal in het teken van film in al haar facetten tijdens het Eindhovens Film Festival. En één van de sponsors is dit jaar Sigma, die veel objectieven beschikbaar stelde aan Branded Cinema, zoals het 14mm f/1.8-objectief dat wij onlangs hebben getest.

Van 6 tot en met 10 december vindt de zevende editie van het Eindhovens Film Festival plaats. Tijdens dit festival wordt een selectie onbevangen films met een goed verhaal getoond die met lef gemaakt zijn door makers uit het binnen- en buitenland. Ook zijn er tijdens het festival verschillende workshops, lezingen en Talent Talks te bezoeken.

 

Eindhovens Film Festival - SigmaEindhovens Film Festival - SigmaEindhovens Film Festival  - SigmaEindhovens Film Festival - Sigma

Stills uit een productie van Branded Cinema, die tijdens het festival te zien zal zijn, gemaakt met de Sigma-objectieven.

Sigma en het Eindhovens Film Festival

Eén van de partners van het festival is de objectievenfabrikant Sigma. Sigma heeft verschillende objectieven geleverd die gebruikt zijn om een productie van Branded Cinema, geregiseerd door Harrie Verbeek, op te nemen. Opvallend genoeg zijn dit niet alleen de cine-objectieven van Sigma, maar zijn er ook nieuwe ART-objectieven gebruikt zoals het 14mm f/1.8-objectief dat wij onlangs hebben getest.

Kijk voor meer informatie op de website van het Eindhovens Film Festival en de website van Sigma Benelux.

Ben je benieuwd naar de prestaties van het 14mm-objectief? Wij hebben het exemplaar getest dat ook gebruikt is tijdens de opnames en deze review is te lezen in DIGIFOTO Pro 5.2017. Wil je deze review uitgebreid lezen, klik dan hier om deze editie te bestellen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie