Krijg € 10,- korting op Luminar met onze kortingscode!

Artistieke fotobewerkingen waren nog nooit zo eenvoudig met slimme AI-tools

Redactie 328 0
De Luminar 4.2-update van Skylum doorbreekt de creatieve grenzen van de wereld van fotobewerking. Met behulp van revolutionaire nieuwe tools en verbeteringen kunnen fotografen hun artistieke visie kanaliseren en ‘gewone’ foto's omzetten in indrukwekkende digitale kunstwerken.
Skylum stopt voorlopig niet met het uitbrengen van revolutionaire technologie die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. De gloednieuwe AI Augmented Sky-tool biedt vrijheid voor artistieke creativiteit en geeft fotografen nieuwe manieren om zichzelf te uiten. Bovendien bespaart een reeks verbeteringen in Luminar 4.2, zoals de verbeterde portretgereedschappen, kostbare bewerkingstijd en energie terwijl ze realistische resultaten van hoge kwaliteit opleveren.

Maak indrukwekkende digitale kunstwerken met AI Augmented Sky

Met de unieke AI Augmented Sky-tool kun je elk object in de lucht plaatsen zonder maskers of lagen te gebruiken. Dit nieuwe object - of het nu een vogel, een vliegtuig of een bliksemschicht is - past op natuurlijke wijze bij de foto, alsof het er altijd is geweest. Fotokunstenaars kunnen spelen door de positie aan te passen en het object te plaatsen waar ze maar willen in de lucht. Luminar biedt een verzameling objecten om mee te werken en je kunt deze verzameling ook uitbreiden door je eigen foto’s te uploaden.

AI Augmented Sky is er om fotografen te helpen uitzonderlijke verhalen te vertellen door middel van hun foto's zonder uren te besteden aan nabewerking. Stel je voor dat je een kopje koffie wil drinken, maar eerst moet je een mok vinden, hem schoonmaken, de gewenste koffie vinden, beginnen met brouwen en wachten tot hij klaar is. Zou het niet beter zijn als je met één druk op de knop de gewenste koffie kon krijgen? Dit is hoe het is om AI Augmented Sky te gebruiken. Je hoeft niet in een andere opname naar een object te zoeken, zorg ervoor dat de lichtomstandigheden overeenkomen, gebruik maskering om het netjes langs de randen te selecteren en besteed vervolgens uren aan het fijnafstemmen ervan in de nabewerking. Je kunt dezelfde resultaten (of zelfs beter) krijgen door op een knop te klikken.

AI Augmented Sky is ontworpen voor jouw plezier. Je kunt met objecten spelen en zien hoe ze de sfeer van een foto veranderen. Of je nu iets extra's toevoegt aan een realistisch landschap, zoals een wolk of een paar vogels, of je fantasie de vrije loop laat en je beeld volledig transformeert met een planeet, een heteluchtballon, een volle maan of een andere buitengewone element van jouw keuze, AI Augmented Sky heeft je gedekt.

Slim Face and Shine Removal voor onberispelijke portretten

Portretfotografen kunnen zich ook verheugen op de Luminar 4.2-update. De nieuwe Shine Removal Technology, die een veelvoorkomend probleem van zowel amateurs als professionals aanpakt, vermindert overmatige glans op het gezicht door het herstellen van plekken met een overbelichte huid. Een andere toevoeging is de Slim Face 2.0-tool, die het hele gezicht proportioneel kleiner en natuurlijk slanker maakt. Of het hele gezin er nu slank uit moet zien in de trouwfoto's of een foto wordt verpest door overmatige glans, Luminar lost deze problemen in een oogwenk op. Het is niet nodig om ingewikkelde bewerkingstrucs te leren, omdat je onvolkomenheden kunt verwijderen met de schuifregelaars van Luminar.
Het is nu eenvoudiger dan ooit om allerlei soorten portretten in Luminar te bewerken. Het maskeren van kleine delen van het gezicht, het mengen van lagen en gefrustreerd raken wanneer je het opnieuw moet doen bij een tweede opname behoort tot het verleden. Je kunt dezelfde opvallende resultaten behalen. Professionele fotografen besteden talloze uren aan het creëren dankzij uitstekende AI-tools die al het saaie werk voor jou beheren. Het beste is dat, zelfs als je gewend bent aan je workflow in Photoshop of Lightroom, je Luminar als plug-in kunt gebruiken om in een mum van tijd indrukwekkende resultaten te behalen.

Als verborgen bonus laat de nieuwe architectuur van het Face Detection Neural Network software software gezichten herkennen, zelfs als ze slecht verlicht, gedeeltelijk verborgen, gekanteld of met zware make-up zijn. De AI detecteert mensen van elke huidskleur en leeftijd en ziet iedereen op groepsfoto's.

Luminar’s verrassingen eindigen hier niet

Luminar is een slimme foto-editor waarmee je gemakkelijk je bewerkingsdoelen kunt bereiken met unieke tools en out-of-the-box denken. Deze software biedt veel verrassingen. Het is een plezier om te verkennen en laat fotografen hun bewerkingsworkflow heroverwegen. De nieuwe Luminar 4.2 gaat nog een stap verder met fotobewerking en is nog toegankelijker voor alle fotografen over de hele wereld, ongeacht hun bewerkingsvaardigheden. De nieuwe AI-functies vergroten de mogelijkheden voor artistieke expressie en bieden snelle en gemakkelijke oplossingen, waardoor Luminar opvalt tussen andere foto-editors.

€ 10,- korting op Luminar 4

Met de kortingscode DIGIFOTO krijgen nieuwe klanten maar liefst 10 euro korting op de aanschaf van Luminar 4.  Klik hier om meteen aan de slag te gaan.

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie