Bijzondere wereldreis

Around the World in 80 Followers – Tom Kluyver

Redactie DIGIFO... 1771 0
In 1872 was het moeilijk voor te stellen om de hele wereld rond te reizen in 80 dagen. De Nederlandse fotograaf Tom Kluyver gaat een vergelijkbare uitdaging aan, die wat meer van deze tijd is. Hij gaat de wereld rond in 80 volgers en maakt tijdens de reis indrukwekkende foto’s.

Na het plaatsen van een video op Instagram begon Kluyver met dit nieuwe avontuur. Hij reist de wereld over door bij volgers van de reis op de bank te slapen en van volger naar volger te liften. Zo komt Kluyver op bijzondere plekken en maakt hij unieke avonturen mee. Tijdens zijn reis probeert hij elke dag mooie foto’s te maken en maakt hij een vlog. Na een tijd in Europa te hebben rondgereisd is Kluyver momenteel in New York en zal hij binnenkort verder reizen naar het westen van de V.S.Tom KluyverTom KluyverTom KluyverTom KluyverTom KluyverTom Kluyver

Lees ook: Foto’s van Marokko gemaakt met Hasselblad Xpan

Tom Kluyver

Tom Kluyver is een Nederlandse fotograaf die het liefst werkt met zijn Hasselblad XPan. Deze oude analoge camera maakt prachtige panoramafoto’s met een bijzondere beeldratio van 2,1:1. Eerder heeft Kluyver met deze camera rond Noorwegen gereisd en heeft hij er Marokko mee vastgelegd.

Kijk voor meer informatie op de website van Tom Kluyver.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie