Alle studenten Fotoacademie geslaagd

Alle studenten Fotoacademie geslaagd

Jasper van Bladel 1691 0
De Fotoacademie kan trots zijn. Alle 26 eindexamenstudenten van de Opleiding tot Fotograaf zijn namelijk geslaagd! Studente Manja Zijderveld is zelfs cum laude geslaagd.

Alle 26 eindexamenstudenten van de Fotoacademie geslaagd

Een fantastische prestatie van de eindexamenstudenten van de Fotoacademie: alle 26 kandidaten zijn geslaagd voor de Opleiding tot Fotograaf. Alle studenten hebben de opleiding met succes afgerond en één van hen, Manja Zijderveld, is zelfs cum laude geslaagd.

Een impressie van de werken van de studenten.
Manja Zijderveld Fotoacademie
Manja Zijderveld / Fotoacademie / Cum Laude

Dennis van Lingen
Dennis van Lingen

Ilona Wallace
Ilona Wallace


Remco Nagtzaam
Remco Nagtzaam

Pascale Hustings
Pascale Hustings 

Bekijk het werk van alle eindexamenstudenten hier

De Commissie

Een zevenkoppige commissie heeft de studenten begeleid en beoordeeld. In die commissie zaten Eva de Vos (beeldredactie Het Parool), Heike Gulker (beeldredactie de Volkskrant), Mart Boudestein (fotograaf / artdirector), Petra Cardinaal (galerie Pennings), Edie Peters (PhotoQ), Danielle Kwaaitaal (fotografe / beeldend kunstenaar) en Sanja Medic (beeldend kunstenaar).

Eindexamenexpositie LUX

Wil jij het werk van de studenten bewonderen? De werken van de eindexamenkandidaten zijn van 16 tot en met 19 december te zien in Loods 6 in Amsterdam. De Eindexamenexpositie LUX wordt op 16 december feestelijk geopend om 19:00 uur. Klik hier voor meer informatie over de expositie.

Lees ook: De Fotoacademie presenteert 'The Italian Dinner'

afbeelding van Jasper van Bladel

Jaspervan Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen vanJasper