Adverteren

Tim 29389 0
DIGIFOTO Pro is de laatste jaren uitgegroeid van een magazine tot een toonaangevend platform voor digitale fotografie. Lezers en volgers vormen een community van 400.000 fotografen van bovengemiddeld tot (semi)professioneel niveau in zowel Nederland als België.

Gedrukte magazine
Jaargang 10
Frequentie 6x per jaar
Oplage 56.500 exemplaren
Extra verspreiding 5.000+ edities (beurzen en events)
Partners 63.000
Verspreiding Via boekhandel/kiosk in Nederland en België en online
Mediakit

Verschijningsdata

  • 1.2017 - april
  • 2.2017 - mei
  • 3.2017 - juli
  • 4.2017 - september
  • 5.2017 - oktober
  • 6.2017 - december

Mogelijkheden voor adverteerders
Met DIGIFOTO Pro en digifoto Starter beschikt u over twee titels met een sterk bereik onder fotografen die een serieus niveau hebben of dit willen bereiken. We bieden u als adverteerder veel interessante mogelijkheden om met hen
in contact te komen. We adviseren u graag. Neem voor meer informatie contact op.

Frisse journalistieke mix
De passie van de lezers vind je ook bij de makers van het platform. Het resultaat is een vlotte redactionele mix van reportages, tests en reviews, portfolio’s, tips, achtergronden en nieuws. Fotografen zijn kritisch. En terecht, want bij aankopen
gaat het vaak om aanzienlijke kosten. De lezers en volgers van DIGIFOTO Pro vertrouwt op het platform voor betrouwbare en onafhankelijke informatie.

De lezer
Fotografen gebruiken de informatie uit DIGIFOTO Pro in de praktijk, zo blijkt uit onderzoek. De informatie uit tests telt bijvoorbeeld zwaar mee bij het doen van aankopen. De lezersgroep bestaat uit fotografen van hoog niveau, waarvan bijna een kwart zijn geld (deels) met fotografie verdient.

afbeelding van Tim

Tim Beemer | Pr/marketing

Bekijk alle artikelen van Tim