500px ondersteunt Lytro-afbeeldingen

Redactie DIGIFO... 1453 0
Met de lichtveldcamera's van Lytro kun je foto's maken waarin je achteraf kunt scherpstellen. De foto's zijn te bekijken in een speciale viewer. Fotocommunity 500px laat gebruikers nu foto's uploaden gemaakt met de Lytro-camera's. Ook krijgen 500px-leden korting op de nieuwe Lytro Illum.

De lichtveldcamera's van Lytro stellen je in staat om achteraf scherp te stellen. Het delen van foto's gemaakt met zo'n camera is niet zo eenvoudig als een gewoon jpg-bestand. Fotocommunity 500px brengt daar verandering in door ondersteuning te bieden voor de bestanden gemaakt met de Lytro-camera's. Op een speciale Lytro-pagina worden een aantal foto's uitgelicht die de mogelijkheden laten zien.


Bovenstaande foto is een voorbeeld van wat er met een lichtveldcamera zoals de Lytro Illum mogelijk is. Klik op de foto om de focus te verplaatsen, houd de muis ingedrukt om het perspectief te veranderen en dubbelklik om te zoomen.

250 dollar korting op Lytro Illum

Naast ondersteunign voor de bestanden uit de Lytro-camera's geeft 500px haar gebruikers 250 dollar korting bij aanschaf van de nieuwe Lytro Illum. Tot en met 23 augustus kunnen 500px-leden gebruikmaken van de aanbieding.

De nieuwe Lytro Illum is voorzien van een 1-inchsensor en 30-250mm f/2.0-objectief. De beeldsensor beschikt over 40 'megarays'. Dat is een flinke vooruitgang ten opzichte van de eerste Lytro-camera, die over 11 megarays beschikte.

Lytro Illum

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie