geschikt voor professionele videografie

ZOOM F1-SP, musthave accessoire voor videografie

Christel de Wolff 1088 0
Met alleen een camera en een objectief ben je er nog niet als fotograaf. Er zijn veel nuttige accessoires te verkrijgen die je kunnen helpen betere, of op een prettigere manier, foto's te maken. Maar wat als je regelmatig een uitstapje naar videografie maakt? Dan is de ZOOM F1-SP microfoon je beste vriend.

 

ZOOM F1-SP

Voor de fotograaf die regelmatig een uitstapje naar professionele videografie maakt, is de ZOOM F1-SP met SGH-6 shotgunmicrofoon een musthave. De draagbare field recorder met shotgun microfoon neemt het geluid op in een professionele audiokwaliteit. Met de one-touch bedieningsknoppen en 1,25" lcd-scherm is de recorder makkelijk om in te stellen. 

Filmen met je fotocamera was nog nooit zo simpel. Je sluit de Zoom F1-SP aan op jouw DSLR en voortaan maak je video's met prachtig 24 bit/96 kHz geluid. Terwijl de F1-SP is aangesloten op je camera kan deze tegelijkertijd de opnames wegschrijven op een microSD kaart waardoor je naderhand een losse stereo file bij de hand hebt waarmee je extra makkelijk kunt editen.

Prijs €249,- | info www.sound-service.eu

 

 

Gelijk aan de slag met jouw nieuwe accessoire? Bekijk deze video van ZoomSoundLab, en ga goed geinformeerd op pad!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel