Black Friday deals

Zhiyun pakt uit met Black Friday

Christel de Wolff 380 0
Als er één hobby weer terug is van weggeweest dan is het filmen. Met name door het gebruik van Youtube is er niets leukers dan een video te maken en op Youtube te zetten. Maar hoe maak je nu een filmpje dat oogt alsof het door een professional gemaakt is , zonder vervelende trillingen en schokkende beelden?

Hoe leuk zou het zijn om film shots te maken met de kwaliteit die je ook ziet op televisie of in de bioscoop. Het merk Zhiyun maakt gimbals die het mogelijk maken trillingsvrij te filmen. Daarnaast hebben de Zhiyun gimbals verschillende technishe snufjes die het filmen nog spectaculairder maakt.

Benieuwd naar de Zhiyun gimbals?

Onderstaande modellen zijn voor Black Friday speciaal geprijst.

Zhiyun Smooth 4
De Smooth 4 is speciaal gemaakt voor je smartphone en is nu voordelig geprijst van €129,- voor maar € 109,-

Zhiyun Crane Plus
De Crane Plus is een gimbal voor systeemcamera's en lichte spiegelreflexcamera's tot 2.5 kilogram. Je haalt deze gimbal in huis van € 529,- voor maar € 429,-

Zhiyun Crane 2
De Crane 2 beschikt over gratis follow focus en draagt maximaal 3.5 kilogram, een flinke spiegelreflexcamera dus.  De Crane 2 koop je nu voor € 549,- (was € 679,-)

Wil je gebruik maken van deze aantrekkelijke aanbieding? De Zhiyun gimbals zijn verkrijgbaar bij onder andere Mediamarkt en op Bol.com

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel