Workshop Lightroom 'Beyond the Basics': 25 november

Workshop Lightroom 'Beyond the Basics': 25 november

jesse kraal 13214 2
Zondag 25 november organiseren we een cursus Lightroom 'Beyond the Basics’. Heb je al een basiskennis Lightroom? Dan schakel je die na deze cursus naar een hogere versnelling. Adobe Certified Expert Piet van den Eynde laat tijdens deze zes uur durende workshop zien hoe je het onderste uit de kan haalt.

Piet van den EyndeHeb je de basis van Lightroom onder de knie, maar wil je alles uit het pakket halen? Dan is deze cursus Lightroom 'Beyond the Basics' wat jij nodig hebt. Wij hebben Piet van den Eynde, door Adobe gecertificeerd als Lightroom Expert, gestrikt om jou door de geavanceerde mogelijkheden van Lightroom te loodsen.

In een zes uur durende workshop legt de expert je alles uit over de geavanceerde bewerkingsmogelijkheden van Lightroom en leer je een optimale workflow op te zetten, zodat je professioneel en efficiënt je beelden kunt bewerken.

Programma Lightroom 'Beyond the Basics

  • Datum: zondag 25 november 2012
  • Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: MultiMedia College, Rijswijk, Zuid-Holland
  • Docent: Piet van den Eynde (Adobe Certified Expert)
  • Inclusief boek Lightroom 4 ontmaskerd t.w.v. € 29,95
  • Luxe lunch, koffie, thee en fris inbegrepen
  • Kosten: € 169,95

Klik hier om je aan te melden!


Piet is een ervaren en professionele Lightroom-docent, hij legt je duidelijk de nodige stappen uit

Geavanceerde fotobewerkingen

Dat je met Lightroom krachtige bewerkingen los kunt laten op je foto's weet Piet van den Eynde als geen ander. Hij laat je geavanceerde bewerkingsmogelijkheden zien aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden. Onder andere de kracht van lokale bewerkingen komt uitgebreid aan bod. Voor een frisse bewerking zoals deze draai jij na deze cursus je handen niet meer om!

Voor en Na

Optimale workflow

Lightroom is véél meer dan een raw-ontwikkelaar waar toevallig ook een bibliotheek en een paar publicatiemogelijkheden aan gekoppeld zijn. Piet Van den Eynde laat je in deze cursus zien hoe je alle modules optimaal laat integreren met elkaar en hoe dat je kwaliteit en snelheid van het werken merkbaar zal verbeteren. Je leert hoe je Slimme Verzamelingen en Publish Services kan inschakelen in je workflow, hoe je Lightroom met je iPad kan laten communiceren en hoe je meesterlijke afdrukken kan maken zonder andere pakketten te gebruiken. Je leert ook werken met presets en voorinstellingen om tot snellere en betere resultaten te komen.

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Piet van den Eynde behandelt tijdens deze dag het hele proces van importeren en beheren tot het publiceren van je foto's. Geavanceerde bewerkingen, tijdsbesparing en productiviteit, exporteren en het publiceren van je foto's op diverse manieren komt hierbij aan bod. 

Lightroom beyond the basics
Piet van den Eynde laat je zien hoe je met Lightroom geavanceerde bewerkingen toepast

Lightroom 4 OntmaskerdInclusief boek 'Lightroom 4 ontmaskerd' t.w.v. €29,95

Deelnemers van de Masterclass krijgen een exemplaar van het boek 'Lightroom 4 ontmaskerd', geschreven door Piet van den Eynde. Het 352-pagina's tellende boek laat werkelijk niets onbesproken als het gaat om Lightroom. Van de ideale workflow, geavanceerde fotobewerkingen en nuttige plug-ins tot afdruk- en publicatiemogelijkheden.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse

afbeelding van Roger den Haan

Ik zou graag willen deelnemen maar ik heb het boek Lightroom ontmaskerd al, zou ik korting kunnen krijgen of evt. een ander fotoboek???

afbeelding van Julian

Stuur ons even een mailtje via het contactformulier.