Word Canon Camera Crew tijdens Noordkaap Challenge 2018

Christel de Wolff 605 0
Canon en de Noordkaap Challenge doen ook dit jaar weer een beroep op gepassioneerde foto- en videografen. Denk jij dat je de Noordkaap Challenge zo volledig en creatief mogelijk in beeld kunt vastleggen, kun je presteren onder druk en ben je klaar om de meest extreme weersomstandigheden te trotseren? Meld je snel aan voor de Canon Camera Crew.

De Noordkaap Challenge is dé roadtrip voor het goede doel. Start op vrijdag 7 december 2018 live vanuit de 3FM Studio om vervolgens op woensdag 19 december weer in Nederland te finishen. Tijdens dit avontuur kom je op de meest adembenemende plekken van Scandinavië en jaag je het Noorderlicht achterna om uiteindelijk de ijzige Noordkaap te trotseren. Gedurende de challenge halen de teams geld op voor 3FM Serious Request door diverse opdrachten te volbrengen. Aan de Canon Camera Crew de taak om dit 13-daagse spektakel op de best mogelijke manier vast te leggen.

Noordkaap Challenge: verleg je grenzen

Zet de volgende stap in je ontwikkeling als foto- of videograaf en drijf jezelf tot het uiterste. Als Canon Camera Crew member dien je de Noordkaap Challenge in zijn puurste en meest bijzondere vorm vast te leggen in beeld. Stel jezelf op de proef en werk onder omstandigheden als nooit tevoren. Zet je tegelijkertijd in voor het goede doel en beleef een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. Als Canon Camera Crew member krijg je de nieuwste Canon apparatuur tot je beschikking en werk je nauw samen in teamverband. De gemaakte beelden worden ter plekke op de kanalen van Noordkaap Challenge gedeeld. Een ultiem podium voor je werk.

Meld je aan en film de Noordkaap Challenge

Heb jij een voorliefde voor reizen, ben je een echte teamplayer en wil je als gepassioneerd foto- of videograaf mee op pad als onderdeel van de crew van vrijwilligers? Meld je dan nu aan! Mail vóór 20 oktober jouw portfolio en/of relevante social media kanalen en maak kans op een plek in de Canon Camera Crew tijdens de Noordkaap Challenge. Een deskundige jury zal bepalen welke gelukkigen er met een ticket naar de Noordkaap vandoor gaan. Ga voor meer informatie naar de website van Noordkaap Challenge.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel