Hier kan je niet kwaad op zijn

Wedding shoot 'verpest' door enthousiaste hond

Siem van Woerkom 497 0
Nicolas Carrelo had dit niet precies in gedachten toen hij een simpele weddingshoot maakte met een Braziliaans stel.

Energieke verrassing 

Wat een persoonlijke pre-bruiloft fotoshoot moest zijn, werd een echte viral hit op het internet toen de 32-jarige zakenman Alfredo Garcia da Silva en de 26-jarige advocaat Joyce Sabino Greffe besloten om hun puppy mee naar de fotoshoot te brengen. Thor, die net 9 maanden oud is, won het internet volledig met de hilarische foto's die al snel viral gingen op social media. In minder dan een dag hadden de foto's van Braziliaanse fotograaf Nicolas Carrelo 60.000 likes gekregen en bereikten ze meer dan 6 miljoen mensen!

(beeld: Nicolas Carrelo

Honden niet welkom

Alfredo en Joyce hebben hun trouwdatum vastgesteld voor september van dit jaar en hadden al een pre-wedding fotoshoot op de locatie waar de ceremonie zal plaatsvinden. Ze schrokken echter van het feit dat ze Thor niet mochten meenemen vanwege de andere dieren op het terrein. Dus besloten ze om nog een fotoshoot te doen, dit keer met hun mooie familielid (de pitbull-puppy) Thor.

'Iedere fotograaf wil alles controleren, en zelf de touwtjes in handen hebben, maar met Thor was het anders. Hij bepaalde hoe de shoot verliep. Het was zo leuk, we lachten de hele tijd, iets dat goed terug is te zien in de beelden. Van de 1500 foto's die tijdens de sessie zijn genomen, heb ik er slechts 80 aan het paar geleverd'. zegt fotograaf Nicolas Carrelo.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem