Blik in de glazen bol

Wat kunnen we op gebied van cameratechnologie nog verwachten?

Remco Stunnenberg 741 0
De digitale cameratechnologie evolueert in een moordend tempo. Net als je denkt alles gezien te hebben, wordt een nieuw model geïntroduceerd. Wat kunnen we op het gebied van technologie allemaal nog verwachten in de toekomst?

Grotere resolutie, een snellere focus, functies die je nooit voor mogelijk had gehouden... De digitale cameratechnologie staat geen seconde stil. Wat vandaag hot is, is morgen achterhaald. Bovendien worden de eisen die fotografen stellen aan hun gear steeds groter.

Nieuwe snufjes

Wat kunnen we in de toekomst allemaal nog verwachten aan nieuwe snufjes en mogelijkheden? En zijn er dingen die nu nog niet mogelijk zijn maar waaraan jij als fotograaf behoefte zou hebben?

Kristallen bol

In de bijgevoegde video pakken de fotografen Tony en Chelsea Northrup de kristallen bol erbij. Wat gaat de toekomst, morgen maar ook verder weg, ons op fotografie gebied brengen? De voorspellingen die zij doen, zijn uiteraard nattevingerwerk, maar wel leuk en interessant.

Professional Imaging

Wil jij weten wat er nu allemaal op de markt te vinden is? Breng dan een bezoek aan Professional Imaging. Immers, de toekomst is leuk maar we leven in het hier en nu. Toch?

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco