Profiteer nog tot en met 15 januari 2019

Voordeel op Nikon gear bij CameraNU.nl

Christel de Wolff 299 0
Met cashbackbedragen die oplopen tot €300,- is het deze winter nóg aantrekkelijker om een nieuwe Nikon camera of objectief aan te schaffen!

Voor de Nikon Winter Cashback is een verscheidenheid aan producten geselecteerd. Zo claim je niet alleen geld terug bij professionele spiegelreflexcamera's, zoals de Nikon D850 en D750, maar ook bij een aantal handige Coolpix compact camera's en allerlei objectieven.

€300,- op Nikon f/1.4 objectieven

Bijna alle Nikon prime-objectieven met een maximaal diafragma van f/1.4 zijn geselecteerd voor deze actie. Op zes van deze high-end producten claim je het maximale cashbackbedrag van €300,-. Claim cashback op Nikon FX en DX objectieven. Of je nu een Nikon camera hebt met een FX- of DX-mount, voor beide varianten vind je objectieven waarop je geld terugkrijgt van Nikon. Voor alle soorten fotografie doen er objectieven mee aan de cashbackactie.

Voordeel stapelen bij CameraNU.nl

CameraNU.nl heeft meerdere Nikon kits in het assortiment met een body en een of meer objectieven. Bij vijf van deze sets doen de body en een objectief mee aan de Nikon Winter Cashback. Zo stapel je de kortingen en wordt de aanschaf van een nieuwe uitrusting wel erg voordelig. De Nikon Winter Cashback duurt tot en met 15 januari 2019.

Voor meer informatie en om te profiteren van de Nikon Winter Cashback ga je naar de actiepagina van CameraNU.nl.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel