Zweedse fotograaf gevolgd door autofabrikant

Volvo en Erik Johansson – Human Made Stories

Redactie DIGIFO... 1929 0
Erik Johansson is één van de meest spraakmakende beeldkunstenaars van het moment. Hij creëert bijzondere abstracte beelden door foto's samen te voegen en vervolgens met Photoshop tot in de kleinste details te bewerken. Het Zweedse automerk Volvo volgde hem bij het maken van zo'n beeld en maakte daar de volgende video van.

Erik Johansson is een Zweedse fotograaf en beeldkunstenaar die zeer perfectionistisch te werk gaat. Om één beeld te maken, maakt hij meerdere foto's die hij later samenvoegt. Na het maken van de foto's begint het werk pas voor Johansson. Hij bewerkt de foto tot deze in de puntjes perfect is, wat hem soms maanden kost.

Erik Johansson Lees ook: Behind the Scenes: Impact

 

Human made Stories

Human Made Stories is een serie korte films die Volvo heeft gemaakt om een nieuwe serie auto's te promoten. In de serie staan bepaalde eigenschappen centraal waar Volvo veel waarde aan hecht zoals vakmanschap, innovatie en design. In de serie volgt Volvo in drie afleveringen personen die vakwerk leveren en werken volgens dezelfde waarden waar Volvo waarde aan hecht.

Kijk voor meer informatie over deze foto en de aflevering kun je kijken op de website van Erik Johansson

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie