10 jaar Pixum Fotoboek

Vier mee met korting: 10 jaar Pixum Fotoboek

Jasper van Bladel 431 0
2007 was een goed jaar, want niet alleen kon je toen de eerste editie van DIGIFOTO Pro in de winkels vinden, ook was er de introductie van het Pixum Fotoboek. Ter ere van het tienjarig jubileum krijg je nu korting als je zo’n mooi Pixum Fotoboek maakt.

Een fotoboek met je eigen foto’s, dat is toch iets waar veel fotografen van dromen. Vroeger bleef het vaak bij dromen, maar sinds een aantal jaren is het gemakkelijk en eenvoudig om zelf een professioneel fotoboek te maken van je eigen foto’s.

Zo kun je al tien jaar bij Pixum terecht voor een fraai fotoboek. Onlangs nog hebben we het Pixum fotoboek voor jullie getest en onze bevindingen zijn hier te lezen. We waren zeer tevreden over de afdrukkwaliteit van de foto’s en ook de uitvoering laat niets te wensen over. Fijn is ook dat je ontzettend veel keuze hebt uit verschillende afwerkingen en uitvoeringen.

De Nederlandse fotograaf is al jaren overtuigd van de kwaliteit van Pixum fotoboeken en Pixum meldt dan ook trots dat het eerste Pixum Fotoboek dat ooit besteld is ook een Nederlands fotoboek was!

Korting

Zelf zo’n fotoboek maken bij Pixum is ter ere van het jubileum extra aantrekkelijk, want je krijgt bij gebruik van de kortingscode JUBILEUM-10 een korting van € 10,- op je bestelling van een fotoboek in de maat Groot of Groter.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper