Te mooi om waar te zijn?

Vacature: Familie betaalt € 7.400 p/m voor vakantiefoto's

Christel de Wolff 455 0
Ben jij iemand die graag op reis gaat en daar mooie foto's maakt? Dan is deze vacature misschien wat voor jou! Een rijke familie zoekt een fotograaf die met hen de wereld rondreist om familiefoto's en vakantiefoto's van hen te maken.

Van duikvakanties op de Malediven en skiën in de Alpen tot carnaval vieren in Rio de Janeiro, zo kom je nog eens ergens! De vacature staat op Perflocal een website die fotografen aan klanten koppelt en andersom. Het leek hen te mooi om waar te zijn en daarom zochten ze contact met de familie achter de aanvraag. Zij bevestigden echter dat ze bereid waren om zo'n 7.400 euro per maand te betalen (en daarbovenop alle kosten voor het reizen, de hotels en het eten) in ruil voor mooie vakantiefoto's. De klus start in februari, dus je moet opschieten met je sollicitatie! 

Vacature open voor ervaren fotografen

Let op: om te solliciteren op de vacature heb je minimaal vijf jaar ervaring nodig op het gebied van lifestyle fotografie en moet je bereid zijn om naar het buitenland te reizen waar je steeds maximaal drie maanden verblijft. Soms keer je maar voor enkele dagen terug naar huis voordat je op nieuw vertrekt. 

Kom werken op de redactie van DIGIFOTO!

Heb jij niet genoeg fotografie ervaring, of zoek je toch liever een baan dichter bij huis? Wij hebben bij DIGIFOTO ook een droomvacature open staan! We zijn namelijk op zoek naar fotografieliefhebbers met een vlotte pen die ons team van redacteuren komen versterken. Interesse? Klik hier en lees snel verder!

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel