Bresser CB-68 Flex LED Panel

Upgrade je studio met LED lampen

Christel de Wolff 2650

Werk jij regelmatig in de studio maar loop je tegen het maximaal haalbare van je materiaal aan? Misschien biedt de aanschaf van LED lampen uitkomst. Bresser is een grote speler in de ontwikkeling van hoogwaardige LED lampen voor foto- en videostudio's en gaat steeds met de laatste ontwikkelingen mee. Kies je voor Bresser, heb je altijd hoogwaardig up-to-date apparatuur in huis.

De Bresser LED lampen zijn uitstekend te gebruiken bij portret- en productfotografie. De kleurtemperatuur van 5600K is te vergelijken met daglicht. Met een optionele soft/diffuusfilter kan er op korte afstand met floodlicht belicht worden. een groot voordeel van LED lampen is dat ze niet warm worden en daardoor zonder enig risico langdurig gebruikt kunnen worden. De gemiddelde levensduur van een LED lamp is 50.000 branduren. De lichtsterkte is traploos regelbaar en de lamp is aan te sluiten op het lichtnet én op een optionele accu waarop de lamp ongeveer twee uur kan branden.

folux led

Welke LED lamp kies je?

Een fijn flexibel LED paneel is de Bresser CB-68 Flex LED. Het paneel bestaat uit 336 power LEDs over een grootte van 52x36 centimeter en kan in diverse standen gebogen worden waardoor de perfecte belichting toegepast kan worden. De lichtsterkte en kleurtemperatuur kunnen ingesteld worden via de V-Lock/Power adapter. De instellingen kunnen via een duidelijk LCD-display afgelezen kunnen worden. De lamp functioneert zowel op de meegeleverde netvoedingsadapter als op de meegeleverde V-lock aansuiting. Via de x-cross adapter met balhoofd kan het paneel op elk gewenst lampstatief geplaatst worden. Ook kan de lamp met de meegeleverde metalen kabel los opgehangen worden. Een zeer handig en flexibele oplossing voor kleinere studio’s en voor het werken op locatie. Set wordt zeer compleet geleverd en is verkrijgbaar als Bi-Color en 5500K uitvoering. Via de iMagic CCT Applicatie kan de Flex LED Panel ook volledig op afstand bediend worden via je smartphone.

Bresser CB-68 Flex LED Panel

Prijs vanaf € 249,00
Meer info? Klik hier. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel