Uitpakvideo: Fujifilm Finepix X10

Redactie DIGIFO... 3583 4
Het testexemplaar van de Fujifilm X10 heeft onze redactie bereikt. Wij stonden te trappelen om de compacte camera met sexy retro uiterlijk uit de doos te halen, via deze uitpakvideo kun je meegenieten!

Niet alleen het uiterlijk van de Fujifilm X10 is bijzonder, ook de gebruikte techniek is interessant. De compacte camera bevat een 2/3-inch beeldsensor, die een stukje groter is dan die van andere high-end compactcamera's.

Maandag schotelen we je een setje foto's voor in origineel formaat, de complete review lees je eind deze maand in DIGIFOTO Pro 4.2011. Voor nu kun je alvast genieten van het uiterlijk van de camera.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van FloorK

wauwww ik vind hem echt heel tof!! bijna of ik hem zelf uitpak ... maar helaas ;-)

afbeelding van Eppoh66

Ik vind 'em zooo mooi! Nu maar hopen dat de prijs nog ietsjes zakt, want in USA is hij $599 en dat is omgerekend nog geen €450.- en zeker geen €599!

afbeelding van Ri k

Verkrijgbaar op amazon.de voor EUR 529

afbeelding van Alvin Sung

Ik heb die mijne verleden week zaterdag binnen gekregen voor 542,- EUR bij een fotozaak aan de Admiraliteitsstraat in Rotterdam. Een super mooi ding, veelzijdig, compact, licht en snel, alleen de accuduur is aan de korte kant. Wat de prijs betreft dat is 'm gewoon waard.