Tot € 200 korting op Ricoh en Pentax gear

Christel de Wolff 686 0
Nog tot en met 31 december 2018 profiteer je bij Ricoh Imaging van tot wel € 200,- korting (instant cashback) op geselecteerde Ricoh en Pentax gear.

Directe korting?

Anders dan bij andere cashback acties hoef je bij Ricoh Imaging geen accounts aan te maken om achteraf je korting te claimen, je ontvangt het bedrag namelijk direct terug.

Korting op geselecteerde artikelen

Jouw korting kan oplopen tot wel € 200,- en is van toepassing op geselecteerde artikelen. Kies je voor de Pentax K-1 II ontvang je direct € 200,- korting. Kies je voor de Pentax KP of Pentax K-70 profiteer je óók van € 200,- korting. Op het assortiment aan objectieven ontvang je geen vast bedrag maar 10% korting op de aanschafsprijs. 

Niet op zoek naar een Pentax camera, maar haal je liever een Ricoh GR II of Ricoh Theta V in huis? Op de eerste krijg je € 100,- korting, op de Theta V € 50,-. 

Voorwaarden

De kortingsactie is geldig tot en met 31 december 2018 en geldt alleen als je een van de producten koopt bij een door Ricoh erkende dealer, of in de webshop van Ricoh en Pentax. Liever in de winkel kopen? Vind jouw dichtsbijzijnde dealer hier

Lees meer: Pentax K-1 Mark II Goed gevuld en zeer gebruiksvriendelijk

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel