Thuis aan de slag met Kamera Express

Redactie 727 0
Speciaal voor de momenten dat je thuis even niets te doen hebt, kun je bij Kamera Express leuke en leerzame ‘thuis aan de slag’- tips vinden. Zo kun je éindelijk eens je vakantie album maken, met een van de nu gratis cursussen je kennis over fotografie uitbreiden of aan de slag met fotograferen in en om het huis.

Nederland blijft massaal thuis. Fototrips moeten even uitgesteld worden, maar gelukkig biedt deze periode de fotograaf ook veel kansen. Zo kun je je eindelijk eens in nieuwe fotografietechnieken verdiepen, meer leren over fotobewerking en wat dacht je van het draaien van die back-up waar je al een tijdje tegenaan hikt?

Leer van bijzondere beeldmakers

Kamera Express heeft door de jaren heen heel wat inspirerende interviews met bijzondere beeldmakers gedaan. Ze vertelden ons over hun fotografietechnieken, namen ons aan de hand van foto’s mee naar bijzondere locaties maar lieten vooral hun liefde voor fotografie zien. Laat je inspireren door de beste beeldmakers. Muhammed Muheisen neemt ons mee naar conflictgebieden die we alleen van het nieuws kennen, Wildlife fotograaf Marsel van Oosten vertelt over zijn inspiraties en fotografievoorkeuren én met Fotograaf des Vaderlands Ahmet Polat spraken wij over zijn visie en het belang van beeldtaal.

Op de thuistips pagina van Kamera Express heb je genoeg te lezen!

Gratis cursussen

Wil jij je kennis op gebied van fotografie en video’s maken verbeteren? Kamera Express biedt in deze bijzondere periode alle cursussen van de Kamera Express Academy gratis aan. Gebruik hiervoor actiecode THUISAANDESLAG. Kun je niet kiezen en wil je het liefst meerdere cursussen doen? Dat kan! Dit doe je door het formulier nogmaals in te vullen en te verzenden. Iedere cursus moet apart geactiveerd worden. De cursus wordt dan op je account bijgeschreven. Liever een korte video? Het videoteam van Kamera Express geeft in Kort&Krachtig ‘Thuis aan de slag’ tips en tricks voor fotografie en video binnenshuis.

Musthaves: check je werkplek

Of je nu thuis aan het werk bent of in de avonduren je eigen foto’s aan het bewerken bent, een goede werkplek bevordert jouw productiviteit. Om efficiënt, maar ook comfortabel de dag door te komen heeft Kamera Express een aantal producten voor je op een rijtje gezet.

Je vindt er onder andere verschillende monitoren, printers, scanners, tafelstatieven, harde schijven en teken tablets. 

Fotowedstrijd

Kamera Express organiseert regelmatig een nieuwe fotowedstrijd waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Om de twee weken wordt op zaterdag een nieuwe Thuis Challenge gelanceerd. Bekijk ze op deze pagina en stuur je mooiste foto in.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie