The Content Group – Stagiair Content Editor DIGIFOTO

Redactie DIGIFOTO Pro 818
Kom jij bij ons stage lopen ?

The Content Group beschikt over een flink netwerk en heeft doorgewinterde Content Editors en Social Media Experts in huis. Jij, dijk van een Stagiair Content Editor, gaat een compleet onderdeel uitmaken van het team.

Wat ga jij doen?

Als Stagiair Content Editor ga je aan de de slag op onze mediaplatforms. Je houdt je dagelijks bezig met het uitwerken van interviews en nieuwsberichten. Jouw artikelen worden gepubliceerd op websites en in magazines. Jij maakt er werk van om de honderdduizenden lezers te begrijpen. Op basis daarvan voorzie je hen van nieuws en inzichten. Met verloop van de stageperiode raakt jouw portfolio stampvol. De (media-)ervaring die je in een team van doorgewinterde Content Editors opdoet, is regelrecht inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Waar ga je content voor maken ?

The Content Group produceert de websites en magazines van diverse platformen. Jij behoort tot de redactie van één of meerdere platformen.

Partyscene is hét platform voor EDM, dj’s, gear, muziek en lifestyle in de Benelux. De website wordt geregeld geüpdatet met het vetste nieuws, reviews, toplijstjes en meer. Jij, als een waar feestbeest, kan daar een onderdeel van uitmaken.

Baaz is hét ondernemersplatform van Nederland. Als stagiair draai je volop mee met de productie van topnotch magazines en online content.

DIGIFOTO is ‘the place to be’ voor startende en ervaren foto- en videografen. Van interviews, inspiratie, reviews en nieuws: alles draait om fotografie en video. Met twee fantastische magazines en een uitgebreide online community, valt er genoeg te doen, te leren en te winnen.

WINMAG Pro behandelt de laatste tech-trends om een lezersgroep van ICT’ers van het laatste online en offline nieuws te voorzien. Een zeer prikkelend platform, want diezelfde lezersgroep verwacht uitsluitend het allerbeste. Ontwikkel je expertise en word gepubliceerd in het magazine!

Wat vragen we van jou?

 • Je volgt een opleiding op MBO/HBO/WO-niveau, bij voorkeur op het gebied van Media & Communicatie of Journalistiek.
 • Je beheerst Nederlands 
 • Je bent dagelijks te vinden op social media, waaronder Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.
 • Je kan vliegensvlug boeiende berichten schrijven én weet tekst - in combinatie met sublieme foto's of video's - presenteerbaar te maken.
 • Je weet als geen ander welke thema's up to date zijn. Jij weet te scoren met berichten.
 • Je kan vernieuwend denken en ideeën omzetten naar praktisch handelen.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?

 • Een enthousiast team van ervaren Content Editors en Social Media Experts.
 • Ruimte om te leren en ervaring op te doen onder begeleiding van sales-, marketing-, en dergelijke mediaproductie-professionals.
 • Een eigen werkplek.
 • Super lekkere koffie, keuze uit een ruim assortiment aan thee en soms iets lekkers!
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Hoe ziet je eerste werkweek er uit?

Nadat je bent aangenomen begint je onboarding bij The Content Group. Gedurende deze periode leer je de organisatie en je collega’s kennen via een inwerktraject.

We vinden het belangrijk dat je je pijlsnel thuis voelt bij The Content Group. Daarom maak je snel kennis met je collega’s en team. Je PC staat paraat en een teamlid loopt je door de systemen heen. Je krijgt een editor toegewezen die je de gedurende de eerste periode begeleidt.

Interesse?

We ontvangen graag je CV en motivatie - per e-mail. stages@thecontentgroup.nl

The Content Group
Delftweg 147 | 2289 BD Rijswijk
stages@thecontengroup.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie