Timelapse van Kauai

Symphony of Light – Michael Shainblum

Redactie DIGIFO... 1846 0
Kauai is een eiland dat deel uit maakt van Hawaii en wordt ook wel het 'tuineiland' genoemd. Dit eiland bestaat uit hagelwitte stranden, prachtige oerwouden en indrukwekkende valleien. Michael Shainblum bezocht dit eiland en maakte er deze indrukwekkende timelapse-video van.

Hoewel de naam je in eerste instantie misschien niet zoveel zegt, is de kans heel groot dat je al veel van het eiland hebt gezien. Het eiland is namelijk het decor van meerdere grote Hollywood-films zoals Jurassic Park en de vierde Pirates of the Caribbean film.

Het eiland heeft een unieke uitstraling doordat het getekend wordt door een aantal diepe en scherpe valleien die uitgesleten zijn door de immense hoeveelheid regen die er op Kauai valt, aan de oostkant van het eiland valt jaarlijks de meeste regen ter wereld, en Shainblum maakt hier gretig gebruik van in deze video.

Lees ook: Het IJslandavontuur van Simeon Patarozliev

Michael Shainblum

In de negen jaar dat Michael Shainblum werkzaam is als professionele fotograaf en videomaker heeft hij gewerkt voor grote namen als Disney, Google, BMW en National Geographic en weet hij miljoenen te inspireren met zijn timelapse- drone- en reisbeelden. Niet slecht voor iemand die zichzelf slechts ziet als, zoals hij het zelf zegt, 'een man met een camera die elke dag probeert iets nieuws te maken'.

Kijk voor meer informatie over Michael Shainblum op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie