Bijzondere fotoshoot in Vietnam

Studio Next-Image – studiofoto's op extreme locaties

Redactie DIGIFO... 1792 0
Een fotoshoot op locatie kan resulteren in prachtige foto's met unieke achtergronden en spectaculaire luchten die anders flink wat uren Photoshop vragen. Het lastige van een shoot op locatie is alleen dat het lastiger is om het licht te controleren. Bij Studio Next-Image gaan ze de uitdating graag aan en nemen ze hun hele studio-setup mee om de foto's te krijgen die ze voor ogen hebben.

Voor een fotoshoot voor een trouwjurkenontwerper reisden de mensen van Studio Next-Image af naar Vietnam waar ze hun hele hebben en houwen meenamen naar een woestijn, op kleine bootjes in een begroeide rivier en op de rotsachtige branding aan de Zuid-Chinese Zee.  Het kost misschien wat moeite om alle apparatuur mee te nemen en te positioneren, maar het resultaat is indrukwekkend.

Lees ook: Gebruik maken van de storm

 

Studio Next-Image

Studio Next-Image is een fotoproductiemaatschappij uit Hongkong die graag de grenzen opzoekt van wat mogelijk is op locatie. Dit resulteert in riskante situaties waarbij dure studiolampen worden gebalanceerd op kleine, wankele bootjes en assistenten met softboxen bijna wegwaaien, maar altijd met spectaculaire foto's.

Kijk voor meer informatie op de website van Studio Next-Image.
Coverfoto: screenshot van de video.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie