Spotlight Weekwinnaar #52 - 2017

Jasper van Bladel 687 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige tickets voor de film De Wilde Stad!

Spotlight Weekwinnaar #52 - 2017

Weekwinnaar: Andy Vannecke 

Een mooie strakke plaat! Mooi donker en duister, maar met een zeer heldere lijnvoering. Deze architectuurfoto is onze laatste weekwinnaar van 2017. Gefeliciteerd!

Prijs

De winnaar wint een prachtige prijs. Andy mag gaan genieten van stadse wildernis in de bioscoop. In de film 'De Wilde Stad' wordt het leven van verschillende wilde stadsbewoners gevolgd door de prijswinnende crew van de film 'De Nieuwe Wildernis'. Want de stad krijgt vanuit die invalshoek opeens een heel nieuwe en fascinerende dimensie. De makers: 'De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda.' 

Andy wint twee tickets voor 'De Wilde Stad'. Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper