Spotlight Weekwinnaar #5 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #5 - 2017

Jasper van Bladel 1009
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een erg mooie oplader.

Spotlight Weekwinnaar #5 - 2017

Een leuke foto met een bijzonder standpunt. Maar ook de kleuren en lijnvoering zijn erg mooi en creatief. Gefeliciteerd Martin Muller!

Prijs: Jupio Universal PowerVault Charger

Een powerbank, maar daarnaast kun je er ook batterijen en camera-accu’s mee opladen.

Voor veel mensen zal het als een verrassing komen dat je camera-accu’s ook met een universele oplader als de Universal PowerVault Charger van Jupio op kunt laden. Dit gaat echter prima. De Universal PowerVault Charger is uitgerust met een oplaadvlak dat geschikt is voor allerlei verschillende accu’s en batterijen. Zo kun je er AA en AAA batterijen mee opladen, maar dus ook je Li-ion en Mi-MH camera-accu’s. Je zet de accu heel eenvoudig in het oplaadvlak en schuift de twee contacten naar de juiste plek voor jouw accu. Daarna stop je de stekker in het stopcontact en licht een display op waarop je kunt zien of de lader aan het opladen is én hoe vol je accu precies is. Heel handig en eenvoudig.

Powerbank

Om dit ook op reis mogelijk te maken zijn verschillende stekkers meegeleverd, zodat je de Universal PowerVault Charger ook in bijvoorbeeld Azië kunt gebruiken. Tot slot is het zo dat ook dit apparaat van Jupio als powerbank te gebruiken is. In dit geval heeft de Universal PowerVault Charger een capaciteit van 2600 mAh.

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper