Spotlight Weekwinnaar #40 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #40 - 2017

Redactie DIGIFO... 1190 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een foto op hout van Pixum!

Spotlight Weekwinnaar #40 - 2017

Weekwinnaar: Martin Podt

Wat een prachtige warme herfstfoto. De lichtval, de kleuren en de opening in het midden maken deze foto een waar plaatje. Martin, proficiat!

Weekwinnaar prijs: Foto op hout van Pixum

De foto op hout is een directdruk op planken van mooi licht dennenhout. De planken zitten vlak tegen elkaar gemonteerd, horizontaal voor een liggende foto en verticaal voor een staand beeld. Tussen de planken is een heel klein beetje ruimte zichtbaar, maar dat is zeker niet storend.

De afdruk is haarscherp en zeer duidelijk. De kleuren zijn mooi weergeven en als je een foto kiest die qua onderwerp of kleuren aansluit bij de natuurlijke aard van het hout is het echt een aanrader. De houtnerf zie je ook nog door de foto heen en dat geeft een heel mooi effect. De foto loopt door tot aan de rand van de planken, zodat de kopse kant van de lichte dennenhouten balken de foto als het ware inkadert als je er schuin tegenaan kijkt.

Mooie prijs

Deze manier van fotopresentatie is een echte aanrader als je van de natuurlijke uitstraling houdt en als je een foto uitkiest die bij deze manier van presenteren past. Daarbij is de foto op hout erg degelijk uitgevoerd, bijzonder scherp afgedrukt en ruikt deze ook nog eens lekker. Ben jij de fotograaf die deze week de Foto van de Week maakt? Dan win je een waardebon voor een foto op hout in het formaat 45 x 30cm. Een mooie prijs lijkt ons!

Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie