Spotlight Weekwinnaar #39 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #39 - 2017

Redactie DIGIFO... 734 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een leuk en lekker pakket met items van Fotofestival Schiedam!

Spotlight Weekwinnaar #39 - 2017

Weekwinnaar: Cindy Berendsen

Spotlight Weekwinnaar #39De foto heet eenvoud en dat is precies wat de foto zo mooi maakt. Een prachtig rustig beeld, sterk licht en de vage bomen op de achtergrond geven deze foto een beetje mysterie mee. Cindy, proficiat.

Weekwinnaar prijs: Fotofestival Schiedam pakket

De winnaar wint een mooi pakket met allerlei items van Fotofestival Schiedam:
  • Ticket Phototalk
  • Fles Bobby's jenever uit Schiedam
  • Een leuke linnen tas met opdruk 'Heb jenever voor mij'

Fotofestival Schiedam

Van 12 tot en met 22 oktober 2017 vindt alweer de vijfde editie plaats in het historische centrum van Schiedam. Zowel jong aanstormend talent als gevestigde namen exposeren hun werk op bijzondere locaties; van monumentale panden en leegstaande winkels tot de huiskamer van de Schiedammer. Dit jaar draait het allemaal om het thema Blauwdruk, dat de relatie tussen fotografie en grafische- en ruimtelijke vormgeving verkent. Het festival presenteert exposities, beeldprojecten en activiteiten die de interactie aangaan met een andere (kunst)discipline.
 
Rotterdam Photo Talks verzorgt als onderdeel van het festival een Schiedam Editie van Photo Talks.
 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie