Spotlight van de week #24| DIGIFOTO Pro Gallery

Redactie DIGIFOTO Pro 279

DIGIFOTO Pro biedt een uniek platform voor zowel amateurfotografen als professionals om hun werk te etaleren. Elke week duiken we in de DIGIFOTO Pro Gallery op zoek naar de meest opvallende en inspirerende foto's. Uit de vele inzendingen kiezen we wekelijks één foto die ons bijzonder treft, deze maken we iedere vrijdag bekend.

De fotograaf achter de geselecteerde foto krijgt niet alleen erkenning binnen onze community, maar maakt ook kans op een exclusief 'Spotlight Interview', gepubliceerd in onze printeditie of online. Dit interview biedt een diepgaande blik op de creatieve processen, inspiratiebronnen en de persoonlijke verhalen achter de lens. Deze wekelijkse selectie is meer dan een showcase; het is een viering van visuele verhalen en artistieke uitdrukking. We nodigen alle fotografen uit om hun beste werk up te loaden en deel te nemen aan deze spannende kans om gezien en erkend te worden. Wie weet ben jij de volgende die in de spotlight staat bij DIGIFOTO Pro! 

Hoe upload je in de Gallery?

Log in met je DIGIFOTO Pro account en navigeer naar de Gallery. Via de grote rode 'Upload-je-foto'-knop, kun jij je foto's toevoegen (maximaal 5 afbeeldingen per 24 uur en niet groter dan 8 MB!). Geef de foto's een passende titel en beschrijving, bijvoorbeeld waar je de foto hebt gemaakt en een leuke anekdote van hoe het beeld tot stand kwam. Ook kun je in de Gallery werk van andere talentvolle fotografen zien, liken en erop reageren. Kortom, ga meteen op pad of duik lekker in je archief en stuur je mooiste foto's in! 

Deze week in de Spotlight:

Deze week staat Ger Nielen in de Spotlight. Hij heeft deze prachtige zonsondergang vastgelegd. 

Spotlight van de Week

Wil je jouw foto terug zien op onze social media? Volg ons dan op Facebook, Instagram en X.

afbeelding van persberichten_179864

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie