Lezersfoto

Spotlight 23 juli 2018

Christel de Wolff 191 0
Niks romantischer dan een strandwandeling tijdens zonsondergang, moet Jolanda Baars gedacht hebben. Haar foto staat vandaag in de Spotlight, hier lees je waarom.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de Spotlight: Jolanda Baars

Het strand en een zonsondergang hebben sowieso iets moois, maar als je de twee combineert, wordt het pas echt magisch. Toch is het een kunst om een zonsondergang op het strand op een mooie manier in beeld te brengen. Jolanda beheerst die kunst, bewijst ze met het beeld waar alles in zit van de mooie silhouetten tot de weerspiegeling in het water en van de prachtige kleuren tot de compositie die precies goed in het kader past. Mooi gedaan, Jolanda!

Eerder in de Spotlight

Spotlight 20 juli 2018
Spotlight 21 juli 2018
Spotlight 22 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze Spotlight in DIGIFOTO Pro magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel