Shuttle OMNINAS KD20

Shuttle OMNINAS – geluidsarme NAS-oplossing voor thuisgebruik

Redactie DIGIFO... 2829 0
Shuttle staat bekend om zijn jarenlange ervaring op het gebied van moederborden en mini-PC's en breidt zijn productaanbod nu uit met de introductie van zijn NAS-servers voor thuisgebruik.

Shuttle-logoAdvertorial

Het eerste model, de 2-bay-NAS KD20, is geschikt voor maximaal twee harde schijven of SSD's (3,5-inch of 2,5-inch) en biedt er veel opslagruimte tot een totale capaciteit van 8 terabyte voor je foto's.

Stille werking

De aluminiumbehuizing geleidt de warmte van de stations naar buiten. Daarnaast zorgt een 70mm grote ventilator voor bescherming tegen oververhitting en een stille en betrouwbare werking. Bij normale werking blijft de ventilator van de Shuttle OMNINAS KD20 uitgeschakeld. De ventilator wordt alleen ingeschakeld bij detectie van extreme temperaturen. De stille werking maakt het netwerkopslagmedium tot een ideaal tafelapparaat voor afdelingen en kantoren.

Shuttle KD20

Eenvoudige bediening

Dankzij het eenvoudige en intuïtieve bedieningspaneel is de KD20 in enkele stappen in te stellen. De KD20 ondersteunt de configuratiemodi single disk, RAID-0 en RAID-1. Met behulp van de meegeleverde OMNINAS-Findersoftware is de NAS in bedrijfsnetwerken snel te detecteren en hij maakt via gigabit-ethernet verbinding met clients.

Aansluitmogelijkheden

De KD20 beschikt over een groot aantal aansluitmogelijkheden. Zo vind je aan de voor- en achterzijde 1x USB 3.0, 2x USB 2.0-poorten en een kaartlezer waarmee op eenvoudige wijze bestanden op een SD-kaart naar de NAS gekopieerd kunnen worden. Met geactiveerde 'Auto-Copy'-functie gebeurt dit zelfs automatisch.

Energiezuinig

Intern werkt een energiebesparende Dual-Core-processor die een hoog werktempo en hoge toegangssnelheden tot 75/55 MB/s (lezen/schrijven) mogelijk maakt. Het energieverbruik in de slaapstand bedraagt 9 Watt en in werking slechts 15,5 Watt.

Klik hier voor meer informatie over de Shuttle OMNINAS KD20.

OMNINAS App voor Android en iOS

Shuttle frontMet de gratis OMNINAS app voor Android en iOS heb je onderweg altijd probleemloos toegang tot je gegevens via je tablet of smartphone.

Terwijl de KD20 nu verkrijgbaar is, zijn er voor deze herfst nog twee verdere modellen in aantocht; de KD21 en KD22.

Verkrijgbaarheid

De Europawijd bekroonde KD20 NAS en zijn broertjes zijn in Nederland verkrijgbaar bij diverse leveranciers, zoals Shuttleshop.nl, Alternate.nl en Azerty.nl.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie