Samyang cashback verlengd t/m 15 februari

Christel de Wolff 1955 0
Was je net te laat met het orienteren op een mooi Samyang objectief? Dan hebben we goed nieuws voor je, de cashback actie waarbij je tot wel € 70,- geld terug op Samyang AF-objectieven krijgt, is verlengd!

Cashback op Sony FE objectieven

De Samyang professionele autofocus-objectieven voor Full Frame Sony FE vatting zijn de volgende stap in de ontwikkeling van hoogwaardige autofocus objectieven. Eén van de objectieven waarop je cashback ontvangt is de Samyang AF 85mm F1.4 FE. Dit objectief heeft een fraaie scherpte in het centrum en door het negenbladig diafragma is er een fraaie zachte bokeh. Ook cashback heeft de Samyang AF 24mm F2.8 FE, een bijzonder compact en licht objectief dat slechts 93 gram weegt.

Foto gemaakt met de Samyang AF 85mm F1.4 FE

De cashback actie geldt voor alle aankopen die zijn gedaan in de periode tot en met 15 februari 2020. Op dit moment ontvang je op maar liefst acht verschillende objectieven cashback:

  • AF 14mm F2.8 FE:    € 70,-
  • AF 18mm F2.8 FE:    € 40,-
  • AF 24mm F2.8 FE:    € 30,-
  • AF 35mm F1.4 FE:    € 70,-
  • AF 35mm F2.8 FE:    € 30,-
  • AF 45mm F1.8 FE:    € 40,-
  • AF 50mm F1.4 FE:    € 60,-
  • AF 85mm F1.4 FE:    € 70,-

Bezoek de promotiepagina van Samyang om jouw cashback verzoek in te dienen

Om de cashback te ontvangen kan je de speciale promotiepagina bezoeken van Samyang om daar het online cashback aanvraagformulier in te vullen. Om recht te hebben op de cashback dien je een aantal zaken in te dienen; een kopie van de bon, een streepjescode van de verpakking en daarnaast moet je het serienummer van het objectief kunnen invullen. Op de pagina staan alle andere actievoorwaarden duidelijk omschreven en is er daarnaast ook een FAQ-pagina beschikbaar, waar de antwoorden op de meest gestelde vragen terug te vinden zijn.

Foto gemaakt met de Samyang AF 24mm F2.8 FE

Let op dat je jouw cashback tot maximaal 30 dagen na aankoop kan indienen. Zorg er daarnaast voor dat jouw cashback-aanvraag uiterlijk vóór 31 maart ingediend is. De cashback wordt binnen 20 werkdagen na controle overgemaakt op het opgegeven bankrekeningnummer.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel